Colorful

Mine 7 Maj Favoritter

may-favorites-2Er det bare mig, eller er Maj måned fløjet afsted? Min ven fra San Fransisco er i København, og selvfølgelig hentede jeg ham i lufthavnen i tirsdags, så vi kunne brænde lidt tid af sammen – inden jeg senere satte kursen mod et rigtig fint Body shop event, som jeg vil fortælle op i et kommende indlæg. Men før det kører af sporet, vil jeg holde mig til sagen. Det er nemlig endnu engang ( lidt forsinket) blevet tid til at flashe de items og produkter, der gjorde min maj måned – og vil gøre min sommer lidt mere awesome. Lets Go!

La Vie Est Belle

Læste du indlægget 3 gode råd til at finde den duft der passer dig bedst, vil du vide at jeg ELSKER de dufte som har en orientalsk, vanilie, iris eller træ agtig duft. La vie est belle er på min Top 3 over dufte jeg craver – Så derfor var det den bedste gave at få, på min fødselsdag af M. Hvilken parfume gik du mest med i Maj?

may-favorites8-collaClick to shop / 1. Bronzing body bb cream / 1. Gosh back to nature eye shadow / 3. La vie est belle /4. Sensai silky bronze face spf 30 Sensai silky bronze body spf 30 / 5. Rails La – rocsi kiss me shirt.


Eye expression:

Gosh er god til sine nudes. Jeg bruger ikke  mange farver generelt, med mindre vi taler  læbestift. I like it down to earth. Derfor er jeg også helt vild med denne palette fra Gosh. Den indeholder 4 nuancer jeg er helt vild med og som er vildt gode til at lave smokey nude eyes med. Farverne ( på nær den helt lyse)  er matte, hvilket betyder at jeg også kan bruge den mørke, til at definere mine bryn. Seriøst et must have i make up tasken.

may-favoritesKisses galore

Rails La er et amerikansk brand, jeg op til flere gange i mine style indlæg, har flashet her på bloggen. Bla indlæggene Madison on the rock, Colorful, Christmas in funchal  – og Its a Hoodie smackdown.  Sidstnævnte indlæg viser jeg min custom made denim jakke frem, jeg fik i sommers, som én af de få udvalgte influencers, sammen med Medina, Mascha vang, Julie Zangenberg og Brigida Martinez. – Og nu har jeg altså fået fingrene i en rigtig cute sag af en skjorte fra deres ss17 kollektion. nemlig den fine skjorte med kys munde all over.  Har den faktisk på in action i indlægget Leather jacket with a girly twist.

Læs også: Cop my style – Kisses Galore

fluffy flip-flops

Fluffy Slippers:

Disse Funky fur Slippers er ikke fra en fancy sko designer, med et tilhørende affiliate link. Nej dem har jeg selv kreeret ud af et par basic slippers og lidt god fantasi. Postede dem på min Instagram story forleden og må konstatere at efterspørgelsen er stor på dem. Måske jeg skulle lave business. ( Vil du ha et par? – Let me know! ) .. Ha ha..

Bronzing cream

Bronzing Body BB Cream er En ny tilføjelse til Body shops ikoniske bronzing-sortiment. den ikke bare hjælper med at opnå den smukkeste dybeste ferie farve, den skåner dig også for at svede i flere timer for din tan. Denne BB cream, blandes op med din ynglings body lotion, og vupti, så ser det ud som omstængerne har været på feri

may-favorites-8Sol faktor – sol faktor – sol faktor

Jeg kan ikke sige det nok! Selvom du ikke ligger og solbader, er det super vigtigt at beskytte dig mod solens skadelige UVA & UVB stråler. Det vil nok ikke overraske dig hvis du kender mig lidt og har læst de tidligere månedens favoritter, at jeg igen nævner Sensai. Sensai er nemlig min all time favorite skønheds serie , som også har lavet en silky bronze serie, bestående af en High protektion water resistent sol beskyttelse til både ansigt og krop. Virkelig god.

may-favorites-4Jeg skyder Juni igang med et lille get away og tjekker ind på et hotel i kbh resten af weekenden. (Følg med på Ig story (Nadialinevonbach) el snapchat (NLVBME) Der vil jeg ihvertfald poste en del de kommende dage. Dette var mine 7 Maj favoritter – Hvilke produkter/items gjorde din maj måned lidt mere fantastisk?? Indsæt gerne links i kommentarfeltet. måske er der noget nyt du tænker jeg skal prøve? Ikke desto mindre må du ihvertfald have en rigtig god dag og weekend. Brug den fornuftigt!

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Colorful