Instagram TakeOver while Lunchin at Rossopomodoro

Madison On the rock

NLVB55NLVB7NLVB100NLVB1NLVB216NLVB178NLVBCONTRASTShop the look  | Snap back Cap  | Rails hunter plaid woven shirt   | belt (Similar)  | High waist pants  | Reebok Les Mills sneaks  | Chloe cross body bag  |


Sidste blogger der bruger denne location. Haha spørg til side.  Mange har ikke været her endnu, men mange har også, og forstår godt hvorfor, da det er et super cool sted at skyde billeder.  Jeg har haft 3 hektiske dage på restauranten, og har helt glædet mig til at have fri igår og idag, til at arbejde på mine egne projekter. Jeg stod tidligt op, tog i fitness, og er nu tilbage på min laptop. Damn hvor ville jeg gerne dele en super cool ting med jer, hvilket jeg ikke kan – ikke endnu. Skal også en tur forbi mit ynglings Pr Bureau idag til et kort møde, og så skal jeg ellers bare hygge mig og arbejde på min laptop.

Last blogger out to use this location. Haha just kidding. A lot haven’t been here yet, but a lot have haha 🙂 but it’s such a cool place to shoot – so I understand why,  The last 3 days I’ve been working on the restaurant – was looking so much forward to work on my own projects. Today I got up early, went to the gym, and now im back on my laptop. Damn! I have the coolest thing to share with you guys, which I can´t – not yet. I am dying to tell you! Later today im visiting my favorite Pr agency for a short meeting, and then ill be back working on my laptop.

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram TakeOver while Lunchin at Rossopomodoro