My beauty madness - Jeg får lavet læber

Christmas in Funchal

nadialine madeiraNadialine von bach - Rails Lamadeira-night91madeira by nightShop the look / Lace top / Long shirt / Cross over body bag / Ripped ankle jeans / Plateau sandals /


Når mørket falder på over Funchal, spredes en magisk stemning, i de chamerende små gader. Jeg har aldrig oplevet, et hyggeligere sted at være i december måned. Mærkede virkelig “The Christmas spirit” da jeg den sidste aften, slentrede igennem den udsmykkede by. Med ca. 20 gader i december, er det ikke nødvendigt med hjemmestrik og store frakker. Nej! Jeg havde i stedet iført mig denne fine blonde top og lyseblå skjorte, fra Rails La´s Ss17 kollektion. – vildt nok man kan gå, med så lidt tøj og åbne sandaler i december måned! Der er ikke noget at sige til, at Funchal er kendt for deres jule udsmykning. Bygninger, træer, gader og stræder lyste nemlig op, som et ubeskriveligt Winter wonderland. Virkelig smukt & hyggeligt.

Læs også : Lava Pools in porto Moniz

Jeg er så inderligt taknemmelig for at opleve Madeira på denne årstid. Det har virkelig givet mig lyst til at komme tilbage, til denne charmerende by, som funchal er – og fejre jul og nytår. Foruden Deres jule udsmykning, skulle funchal være det mest spetakulære sted, at opleve nytårs aften. – Det er ihvertfald noteret på min bucket list.

funchal-christmaschristmas MadeiraEr det ikke bare fint? Husk at jeg idag poster et nyt afsnit af 12 Days Of Christmas. Hop ind, kig med og deltag i dagens give away – Og husk du kan deltage i alle Give aways frem til den 24 december. Jeg ville også opfordre til at du hopper ind og abonnere på min youtube kanal HER. På den måde vil du blive opdateret når jeg poster nye videoer i fremtiden.

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My beauty madness - Jeg får lavet læber