Casual nude easter outfit

Leather Jacket with a girly twist

nadialine-von-bach-zadic-et-voltaire-3nadialine-von-bach-zadig-et-voltaire-leather-jacketnadialine-von-bach-zadig-et-voltairenadialine-von-bach-zadic-et-voltairenadialine-von-bach-rails-la-kiss-shirtnadialine-von-bach-zadig-et-voltaire-4Click to shop / Kawai tattoo deluxe jacket  Rocsi – kiss me shirt Vintage black knit  / Boyfix delux jeans /  Metal heeled ankle boots /


Jeg holdt mit løfte da jeg lovede, at du ville se meget mere til denne Kawai tattoo deluxe jacket fra Zadig et Voltaire. Jeg er død forelsket i den, og dåner over de håndmalede motiver, som giver den ellers mega fede Rock n´ Roll vibe et girly og sommerligt twist. Outfittet kan du måske genkende fra indlægget jeg slog op forleden Jeans med detaljer, og Cop my style – Kisses galore, hvor jeg linker til alle items  – men derfor skal du selvfølgelig ikke snydes for et style indlæg som dette. Som du kan se er jeg ret vild med at mixe, matche og lege med detaljerne i mine outfits. Det er uden tvivl sådan jeg skaber personlighed og liv i mine styles.  Apro pos jakker, skal jeg idag ind på mit fortrukne Pr bureau og hente en super smuk jakke, som skal indgå i et style shoot jeg har planlagt, her i påsken. Hold op hvor jeg glæder mig til at flashe den – især når jeg har ventet i over en måned på den. <3 Lad mig høre hvad du synes om jakken, og ikke mindst dette style in general. og fortæl mig så hvad du skal lave på denne regnfulde og grå onsdag.  -Hvor blev det gode vejr af btw.?


Photo Michael sell

2 kommentarer

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Casual nude easter outfit