Sådan laver du Pandekager med et twist

Its the hoddie Smackdown

denim8denim3denimrails_la-nadialinedenim5denim6Click to shop / Denim Jacket / Hoodie / Denim shirt / Black jeans / Bag / Boots / Glasses /


Trods gårsdagens lag på lag outfit, hvor jeg var iført min costumized denim jakke fra Rails La og en grå hoodie, var det ikke varmt nok, da jeg traskede rundt til et par møder i Kbh. (Hvordan kunne jeg også tro det, bare fordi solen skinnede?) – Heldigvis havde jeg en grå frakke udover, jeg lod i stikken, da Mike inden vores froskost date på Dalle valle, skød disse billeder. Under armen havde jeg en vaske ægte Rock and roll darling. Nemlig denne Zadig & voltaire taske, som snildt rummer både kamera, mobil telefon, nøgler og lidt mere til. Den er lige mig!  Elsker den! –

Jeg sidder i skrivende stund og nyder min lørdag formiddag med en Eg toast, en kop kaffe og min laptop på skødet. M. skriver musik til en kommende amerikansk spillefilm, mens Jeg så småt er ved at ligge sidste hånd på min længe ventede Vlog fra paradis øen Madeira. Den bliver Awesome.! Hvad har i af planer for dagen?

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan laver du Pandekager med et twist