Forandring fryder

Colorful

iil7-store-nadialine-von-bachiil7-store-nadialine-von-bach-2nadialine-von-bach-zadig-et-voltaire-iil7-storezadig-et-voltaire-nadialine-von-bachill7-store-nadialine-von-bachClick to shop / iil7 Kimono / Rails La shirt /  Zadig et voltaire parone camo pants / Snake Socks / Wonder Loafers / Boxy Pyhton bag /


Kan i huske indlægget Ill7 launch på Nimb? Her fortalte jeg om deres cool og farvrige lancering af 3 uimodståelige items. Yup here it is. Jeg var nemlig så heldig at få denne smukke kimono med hjem fra Kollektionen. Det smarte ved den er at den kan vendes, alt efter humør og hvad man bruger den til. Der er ihvertfald ikke sparet på farverne i dette outfit hvor jeg har mikset kimonoen med et par Zadig et voltaire sweat pants, og min lækre skjorte fra Rails La. Jeg oplever generelt at vi danskere er ret farve forskrækket, men for fanden, man bliver så glad så der bliver sat lidt kulør på dagsordenen. Right?


Foto Michael Sell.

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forandring fryder