Less is more - Inspiration til den fineste basisgarderobe

Best of Bubbleroom – Styles der kan mixes og matches

 | ANNONCE FOR BUBBLEROOM |

Hei Friends! Det er i sandhed nonsen at bruge penge på tøj når ens klædeskab i forvejen bugner med tøj – Alligevel har jeg lavet en collage med de items der igennem de sidste 2 måneder, har sneget sig ind på hylderne her hjemme. Heldigvis er jeg ret god til at få solgt ud af det jeg ikke går med og samtidig shoppe således, at det kan bruges på kryds og tværs – Og når det nu skal være, kan jeg ligeså godt indrømme hvor glad jeg er blevet for at handle på Bubbleroom. Bubbleroom har konstant nyheder, udsalg og huser nogle af mine ynglings brands – nemlig Chiara forthi og deres eget brand BUBBLEROOM, som laver nogle ret fede styles.

bubbleroom- ss18 - eyes-on

Click to shop  | Chiara Forthi t-shirt  | Ankle boots  | Dusty pink suitBlazertrousers  | High waist lace tights  | Pink laced body suit  | Box clutch  | Black body suit  |


Jeg elsker mit nye Dusty pink suit fra bubblerooms egen kollektion ( Det findes btw også i hvidt, til de af jer der bliver studenter til sommer, eller skal konfirmeres) – Jeg skreg vitterlig indeni da jeg stødte på dette suit og tænkte straks på kommende events, hvor jeg kan have det på – Der er absolut ingen tvivl –  jeg kan simpelthen ikke leve uden et pink suit til foråret.

Ifølge streetstyle billeder fra de seneste fashion weeks har suits virkelig markeret sig i mode billedet (alle slags suits) – Men for at det ikke skal blive alt for formelt i hverdagen kan det ganske let tones ned med et par sneaks og en lækker t-shirt, som feks den jeg har linket til for oven. Tone i tone er også mega trendy – Her forestiller jeg mig at den blonde bodystocking ville være rigtig fin under det dusty pink suit. Fælles for alle items du ser for oven er at de kan styles på kryds og tværs. Se feks outfittet jeg havde på på den røde løber, hvor jeg har de højtaljede tights på og indlægget fra åbningen af Anabe´ hvor jeg rocker mine fine lak støvler fra chiara forthi.

Billedet jeg har placeret i midten af collagen er en lille teaser til et kommende style indlæg – og er fra forleden hvor jeg drak kaffe og skød billeder med 5 skønne piger fra instagram, som jeg btw aldrig har mødt før. Det var virkelig angstprovokerende at mødes med nogle jeg absolut ikke kender men også vildt opløftende, og mega hyggeligt at spendere en dag med 5 piger jeg fuldt ud kunne dele min passion for blogging med. Billederne jeg skød i dette Pastel outfit kommer op snarrest.

Læs også : Color sensation – Sådan buger jeg farver i mine outfits


 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Less is more - Inspiration til den fineste basisgarderobe