Cop my style - Red carped chic

AnaBe´ Niche parfumeri og min nye signatur duft

Som nogle af jer muligvis allerede har set på min Instagram story, spenderede jeg sammen med beautypressen og en håndfuld andre danske influencers ( Her iblandt Emilie Delance) nogle fornøjelige timer, til The Grand opening af AnaBe´Parfumes og Apothecary . AnaBe´ ligger i vedbæk og er det smukkeste lille vel-indrettet parfumeri, som huser et utal af håndplukkede nichebrands indenfor skønhed – særligt nicheparfumer.

Nadialine von bach bubbleroomMens vi nød et glas champagne og spiste lækre kanapeer, gik jeg på opdagelse i de mange nieche brands. Jeg har igennem hele mit liv haft mange forskellige duft præferencer – Men som jeg faktisk tidligere har beskrevet i indlægget 3 gode råd til at finde den duft der passer dig bedst  har jeg en rimlig god opfattelse af hvilke dufte, der passer bedst i min duftgarderobe – Nemlig de dufte som har en orientalsk, vanilje, bomuld, musky eller træ agtig duft.

anabenadialine


Click to shop my outfit  | Glossy slim fit pants*  | Knitted ruffle sweater  | Chain boots  |


anabeparfumeriLOVE AT FIRST SIGHT.

Jeg elsker dufte som tryllebinder, skaber en kælen atmosfære el. vækker en følelse indeni – og nettop denne beskrivelse kan ganske enkelt kobles sammen med den duft,  jeg forelskede mig fuldstændigt i hos AnaBe´.Duften er fra Nomenclature og hedder holy_wood.

“Hollywood i 70’erne var all about patchouli – en sofistikeret, jordnær, skarb, forfinet og elegant duft som dengang, var en trendy note i mange parfumer.  – Patchouli er en kontroversiel planteolie, hvis duft mange mennesker finder eksotisk, sensuel og luksuriøs. – og lige præcis denne duft ( Holy_wood) er et spin på en ny innovation for at lave en ny slags patchouli, der minder om dette årti – dog mere moderniseret.

anabe-nomenclature-holy_woodUdover Patchouli indeholder Holy_wood duftnoter af:  Sandeltræ, ruskind, rose, jasmine, pink pepper og clearwood molecule – Alle noter som går rigtig godt i spænd med mig og min egen kropsduft.

Coco chanel mademoiselle har i mange år været min fortrukne darling/signaturduft – Men må indrømme den får kamp til stregen af Nomenclature Holy_wood. Jeg var så heldig at få en lækker goodiebag med hjem, og gæt hvad der lå i! – Min helt egen Holy_wood.

nadialine-anabeDer findes virkelig ikke andre niche parfumerier som AnaBe´- Mange af De brands du finder hér, finder du ikke andre steder i Danmark – Er du i nærheden af vedbæk, skulle du ta og  kigge forbi. Toget går forresten også  lige til døren.

Hvilke duftnoter er du til, og hva for en parfume kan du bare ikke leve uden??


 

2 kommentarer

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cop my style - Red carped chic