My Bubbleroom delivery

Cop my style – Red carped chic

nadialine-von-bach-red-carped-2018-realityawardsClick to shop |  1. Lace top |  2. Blazer |  3. High waist lace tights  |  4. Box clutch gold  |  5. Gold socks |  6. Plateau Heels |


I fredags tjekkede jeg ind på The square hotel med min mor og lillebror. Det er sådan noget vi gør, så tit vi kan komme til det. Et lille get away hvor vi hygger os og tar til koncert, events eller som i fredags Reality awards 2018. Vi bliver gerne inviteret hver år, og selvom jeg synes det er lidt amatøragtigt og siger til mig selv “det var sidste gang jeg deltager” ender jeg alligevel med at dukke op år efter år. Det er længe siden jeg sidst selv har lavet tv, og betragter egentlig heller ikke mig selv som realitystjerne, som så mange kategorisere mig ( jeg er kommet så meget længere end det).  Men når det er sagt er reality awards, hvad det er – altid en fest, et godt grin – og en mulighed for at møde alle mine følgere, tilrettelæggere, program udviklere, castere, tv folk, journalister og ikke mindst bare en sjov aften med min mor & lillebror. ( Hvem siger forresten jeg er helt færdig med at lave tv ) – kommer det rette tilbud, vil jeg helt sikkert ikke lade noget stå i vejen.

På den røde løber havde jeg iført mig nogle af mine nye favorit items fra Bubbleroom. Blandt andet de super lækre tights og high neck blonde toppen fra chiara forthi som jeg forleden omtalt i indlægget My Bubbleroom delivery. Skulle nogle af jer være interesseret kan jeg fortælle at Blonde toppen faktisk er sat helt ned til 179 kr, bukserne 149kr og guld tasken 139 kr.

Hvad tænker i forresten om RealityAwards? – Just be honest!


6 kommentarer

 • Sussi Madsen

  Virkelig fine leggins – dem må jeg eje. Er lidt i tvivl om størrelsen – må man spørge hvilken størrelse du har på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Mine er medium. men synes faktisk de er lidt store i størrelsen, så kunne sagtens ha haft dem i small.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg synes ofte leggings er ret gennemsigtige bag på. Hvordan er dem du har på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Disse er ret tynde i stoffet, men har lige taget dem på for at se. og synes ikke de virker gennemsigtige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måne

  Synes det er så flovt det show 🙈 folk der render nøgne rundt med ting stoppet op et hvis sted og folk der er påvirket af natkotika. Synes du er så meget bedre end det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Jeg giver dig fuldstændig ret. Det er et kæmpe freakshow. men faktisk holde jeg mig fra alt det der, og de mennesker der har det behov for opmærksomhed ( i bund og grund er det jo fordi de ikke har andet relevant at komme med ) og bare søger opmærksomhed og omtale for enhver pris. Tak fordi du delte din mening <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Bubbleroom delivery