Color sensation - Sådan bruger jeg farver i mine outfits

Less is more – Inspiration til den fineste basisgarderobe

nadialine-coat2nadialine-gina-tricot-collagegina-tricot-collage-basics


Get the look | Skjorte med flæser* | Ruffled sweat pants* | Frakke* (similar) | Taske | Sneakers |


nadialine-gina-tricot

Hei Hjerte mennesker! Jeg håber virkelig i har haft en god uge – og de af jer der er så heldige at have vinterferie nyder den. Det kan ihvertfald mærkes på tempoet i byen at det er ferie – og på restauranten hvor jeg er deltids leder. puha!. Anyways! Jeg ville faktisk lige vise jer et par fine styles jeg har modtaget, som er rigtig gode grundsten for en funktionel basis garderobe, hvor alt kan mixes og matches til hverdag og fest. I som kender mig ved at jeg elsker flæser – Flæser er uundværlige i den perfekte basis garderobe, er super cute og gør et hvert outfit ekstra elegant og feminint. Derfor er jeg også helt vild med min nyeste flæse skjorte fra gina tricot – M synes den ligner de 17 andre flæseskjorter som hænger i mit klædeskab, men har forklaret ham at flæserne er forskellige på hver og en.

Apopros flæser, så tjek lige buksebenene på mine 2nd one sweat pants  – Cute detalje Right?? – Frakken er også en Gina, og ligner faktisk den frakke jeg havde på i London, da jeg var afsted med Mike og min fortograf Michael – dog er der lidt forskel på længden! Ikke desto mindre er det en tidsløs klassiker som holder sæson efter sæson – og ikke mindst en god vintervarmer. Less is more og så kan man jo altid peppe outfittet op med en farvet taske.

Hei SweetHearts! I really hope you had a great week so far – and that those of you who are lucky to be on vacation are enjoying it. I can definitely tell its holiday here in copenhagen – also at the restaurant im working at, as a part-time mannager. peeew!. Anyways I just received som really cool items, which i think are a really good foundation for a functional basic wardrobe where everything can be mixed and matched. You guys know I love ruffles – It’s super cute and makes every outfit so much extra – which is why I’m crazy about the shirt im wearing from gina tricot. M ( my boyfriend) think it looks like all the other ruffled shirts hanging in my wardrobe, but tried to explaine to him, that the ruffles are different on each and every one. haha. 

Speaking of  ruffles – check out the details on my 2nd one sweat pants – Cute as F*** right?? – The coat is also from Gina. It actually looks like the coat I was wearing in London from this post – although this one is a bit shorter! Nevertheless, it’s a timeless classic and good for the danish weather. 


 

3 kommentarer

 • Nanna

  Er du gravid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   hej Nanna. Nej det er jeg ikke, til gengæld har jeg taget lidt på her på det sidste. haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia Olalla

  Virkelig fedt basic outfit! Overvejer lidt selv at købe en frakke som ligner🙃og ja, less is more.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Color sensation - Sådan bruger jeg farver i mine outfits