De skjulte perler i Provance Côte D´Azur

Whats poppin’

Hei lovebugs. Are you still in? Så er det altså blevet sommer! I know its been a while – Og jeg har så meget at fortælle jer.

Først og fremmest har jeg arbejdet intenst på at færdiggøre min rejse guide med alle de skjulte perler, jeg oplevede på den franske riviera, under en presse tur med SAS og Visit Var sidst i April. Jeg har også haft fødselsdag som blev fejret med mine to skønne veninder Silke og Emilie –  og så er jeg blevet ambassadør for juliette has a gun og arbejder stadig på at finde en vinder af den give away  jeg har haft kørende.

I weekenden var så priviligeret at være inviteret til koncert i Tivoli og se det populære rock band Hollywood Vampires, hvor selveste Johnny depp spiller i. Som mange af jer ved bor jeg sammen med min egen rockmusiker Maryann Cotton og det var altså på hans bekostning, at jeg fik muligheden, for at komme helt tæt på johnny Depp. Lørdag fejrede Johnny sin 55 års fødselsdag på champagnebaren Balthazar i København og her var jeg så heldig at være en del af selskabet og fik lov at hilse på mit største crush ever ( kan i gætte hvem? ) – Selvfølgelig Johnny Depp. -How cool is that.!? Skulle lige nive mig i armen et par gange!


Click to shop | Pyjamas Shirt | Blazer | Anine Bing x Gina tricot mom Jeans | Boots |


Apopros sommer, har jeg det faktisk lidt stramt – Det er nu 5 måneder siden jeg stoppede med at ryge, og det har altså  sat sine spor trods sunde kostvaner og jævnlig træning. 10 kilo større og et klædeskab fyld med tøj, jeg absolut ikke kan passe. kan i forestille jer hvilken krise jeg har hver morgen?

Selvfølgelig drikker jeg iskaffe med vanilje sirup, og mødes med mine veninder til brunch – livet skal jo også være rart – men kan det virkelig være det, der gør forskellen? Ikke desto mindre, er mit rygestop det hele værd. – Hellere 10 kilo ekstra, end sorte lunger og 10 år mindre at leve i. Right?

Når det er sagt, fik jeg forleden den lækreste brunch på Pariser cafeen Les Trois Cochons. Jeg har før skrevet om dette sted, hvilket har sine grunde. Man får serveret den lækreste morgenmad, de fineste franske vaffler og så er stedet total instagram venligt. Se bare billederne fra indlægget Breakfast with iDeal of swedenStedet har virkelig mange pæne spots – Især deres udendørs udstilling, hvor Emilie tog det her klassiske blogger billede af mig, mens jeg poser med min kaffe. Haha.. Typisk bloggere!

Ugens sidste dage står på udarbejdelse af content til mine sociale medier ( blog og Ig)  – Tænker at jeg hellere må steppe mit game op, så i fortsat gider klikke forbi og læse med! På søndag har jeg en date med Emilie, hvad vi skal lave ved jeg ikke, for hun siger det er en overraskelse! – Hvad har i af planer for de kommende dag?


For daily updates follow me on Instagram

 

4 kommentarer

 • Martin

  Hej Nadia.
  Der er fuld fart på dig 😊
  Arbejder du stadigvæk, som leder af restauranten ?
  Det er så sejt, at du ikke ryger mere og 10 kg på sidebenene, er sundere end sorte lunger, som du siger.
  Træner du stadigvæk, løber ture osv, eller har der været for meget at se til ?
  Jeg håber altså, at vi snart mødes, er længe siden efterhånden 😉
  Fortsæt det gode arbejde, uden smøger, så skal de ekstra kg nok komme væk, husk så er der endnu mere godt af dig, fantastiske kvinde 😉
  Knus Martin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BABE, YOU LOOK AMAZING <3 Og jeg er helt enig, hellere ti kg tungere end sorte lunger! any day! Og du ser altså virkelig fantastisk ud, så de 10 kg kunne du nok godt tåle 😉 Glæder mig til at se dig igen <3… KH Lise – PS, jeg er slet ikke misundelig på at du mødte Jhonny Depp! OMG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Stort tillykke med rygestoppet, ☺️ På trods af at du har taget 10 kg på så syntes jeg at du stadig ser pæn ud, jeg så dig i Føtex igår også jeg lagde slet ikke mærke til det ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Hej Mis. Aww hvor er du bare sød. Dejligt at vide man ikke som sådan kan se det. måske det nok også bare er følelsen af ikke at kunne passe sit tøj. Måske det ikke er så slemt som jeg selv går og bilder mig ind. haha. sig endelig hej næste gang du ser mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De skjulte perler i Provance Côte D´Azur