Jeg sælger ud af min garderobe

Juliette has a gun ambassadør + Give away

| Sponsoreret af Brands of beauty |

Som den ikoniske Coco Chanel sagde, ” en kvinde som ikke har parfume på, har ingen fremtid” – Vil nu mene at den beretning er ret gammeldags og skal tages med et gran salt! Heldigvis er der under alle omstændigheder, håb på alle fronter. Der findes nemlig et hav af unikke parfumer der kan bruges som forførelsesvåben til at opnå, vores vildeste fantasier.

Juliette has a gun er et af de nieche parfume brands, hvis navn blander klassisk med rock n roll, Shakespeare med Woodstock og vilde tilbøjeligheder med fornem tilbageholdenhed –  Alle ting, som jeg personligt kan identificere mig med. Derfor er jeg også mega stolt af at kunne fortælle at jeg er gået ind i et mega sejt samarbejde og blevet den eneste danske ambassadør for Juliette has a gun so far.

nadialine-von-bach-x-juliette-has-a-gunDen moderne, selvsikre og ambitiøse Juliette!

Hvis ikke du kender til Juliette has a gun er det altså virkelig på tide! Juliette has a gun er nemlig et internationalt nicheparfumebrand, som har eksisteret siden 2006. Mærket er udviklet af parfumøren Romano Ricci, som har et ønske om at kombinere de traditionelle værdier fra parfumebranchen med et mere moderne og feministisk twist.

Faktisk er navnet Juliette has a gun et symbol på det paradoks, som mange kvinder finder sig selv i: Splittelsen mellem en længsel efter romantik og en trang til selvstændighed.

juliette-has-a-gun-product-imageEn blanding af Hollywood og strandpromenaden i Cote d´Azur.

Jeg elsker et unikt duft univers. Dufte der skiller sig ud fra mængden! – Og nettop det, er hvad  Juliette has a gun gør. Sunny side up er min absolut nuværende ynglings duft, som også har fået ualmindelig meget opmærksomhed i omgangskredsen. Det er en edgy solskinsduft der på ingen måde kan sammenlignes, med noget andet jeg har duftet til. Det er en blanding af LA og strandpromenaden i Cote d´Azur i syd frankrig når det er bedst.

Som tidligere beskrevet på bloggen, har jeg  en rimlig god opfattelse af hvilke dufte, der passer min duftgarderobe – Falder nemlig oftest for de dufte der har en orientalsk, vanilje, bomuld, musky eller træ agtig note med sig.  “Derfor ikke så overraksende at nettop denne duft  er faldet, så godt i min smag”.  Sunny side up har nemlig træagtige, cremede duftnoter som amyris, sandeltræ, vanilje, irissmør,  jasmin og ambrette.

juliette-has-a-gun | Shop mine favoritter | Sunny side up  | Anyway  | Not a Perfume  | Moskow Mule  | MMMM…  |


Juliette has a gun består af en Klassisk Kollektion hvor du finder de fleste af mine favoritter :  Sunny side up, MMMM…, Not a perfume, og deres nyeste i Familien Moscow mule. Derudover findes der en Luksus Kollektion hvor Metal Chypré er en af mine fortrukne.

Ligesom Moskow Mule er Metal Chypré én af de nyeste tilføjelser til Juliette has a gun. Den beskrives som en modig og udfordrende duft af kølig kobber samt tørre noter af amber og læder. Det lyder måske skørt og en smule frastødende, men den dufter virkelig fantastisk og cool på sin helt egen facon.

juliette-has-a-gun-2GIVE AWAY

I anledningen af mit ambassadørskab for Juliette has a gun tænker jeg at det er på tide at forkæle jer lidt. Derfor sætter jeg nu en konkurrence igang hvor du i selskab med mig skal dufte dig frem og udvælge din helt egen Juliette Has a Gun favorit (som du selvfølgelig får med hjem)

Det eneste du ska gøre er at svare på:

Hvilken Juliette has a gun duft, minder mig om en blanding af LA og standpromenaden i Cote d´Azur .

(Svaret skriver du  i en kommentar under dette indlæg) Har du brug for et hint kan jeg fortælle at du ved det, hvis du har læst hele indlægget <3 Pøj pøj med det og rigtig god weekend.


Vinderen offentliggøres søndag D. 20 maj D. 1. Juni ( Husk at skrive din mail, så jeg kan få fat i dig, hvis du skulle være den heldige vinder.

17 kommentarer

 • Henriette

  Åhhh, jeg ville elske at indhylle mig i “Sunny side up”. Lyder til at være helt fantastisk 🌞☀️🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det er: Sunny Side up 😀 (Y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  “Suny side up” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det er “Sunny side up”. Nu har jeg hørt så længe hvor fantastiske de parfumer er, men uden mulighed for at kunne opstøve dem og dufte i Århus. Krydser alt hvad jeg kan 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Olsen

  Sunny side up

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline M

  Svaret er: Sunny side up

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Sunny side up

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke Schmidt

  Sunny side up.. fantastisk duft og genial blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Uhhh, det vil jeg gerne vinde ☺️ Det er sunny side up ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Det er selvfølgelig ‘sunny side up’ 😀 krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • abl

  skal prøves…..og din er sunny side up….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rakul S Dahl

  “Sunny Side Up” <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sunny side up☀️🌸☀️🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Aagaard

  Svaret må være “Sunny side up” – det ville ikke være dårligt, kunne godt trænge til nogle nye dufte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Caritas

  Det er sunny side up

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jamen det er ‘sunny side up’ der dig om LA & strandpromenade ☀️🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Wagner

  Lyder virkelig spændende! Får helt lyst til at prøve dem alle sammen!
  Det må være “Sunny side up

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg sælger ud af min garderobe