Mine Flared jeans og planer for April

Breakfast with iDeal of sweden

img_7567iDeal of sweden er lige nu på deres Fashion case World tour. De har besøgt Milano, Paris, New York, Stockholm og nu Danmark hvor jeg sammen med en håndfuld danske influencers, var inviteret til morgenmad på den charmerende Pariserbistro Les trois cochon. Jeg elsker det franske – og mens jeg sad og gumlede på værnedamsvejs bedste smørbagte croissant, vendte jeg blikket mod vinduet/morgen solen og drømte mig væk til den franske rivera Côte d’Azur – som jeg rejser til i morgen.

cover-case-idealofswedenideal-mof-sweden-goodiebagFå 20 % rabat

iDeal of sweden har nettop lanceres deres nyeste kollektion, som er vanvittig smuk. Jeg er især vild med coveret Sailor blue bloom, som er det der sidder på min telefon i skrivende stund. Skulle du selv være helt vild med iDeal of sweden har jeg selvfølgelig sørget for at du får 20% ved dit næste køb. Du skal blot gøre brug af Rabatkoden: Nadia

idealofsweden-world-touridealofsweden-elitefloral

Jeg er så småt på vej ud af døren. Neglene skal ordnes, jeg skal hente et par sko og så har jeg en hel kuffert der skal pakkes til mit franske eventyr. Alt det kan du følge med i på min story på instgram @Nadialinevonbach – Må i ha en rigtig dejlig fredag.

Læs også: Instagram worthy spots du skal besøge på Frederiksberg


 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine Flared jeans og planer for April