Swarovski christmas event og ægte krystaller under juletræet

Forkæl med smukt og forførende lingerie

 | Reklame for BONBON Lingerie  |

Endelig kan jeg poste denne eksklusive serie jeg skød i weekenden for BONBON lingerie – og når det nu skal handle om lingerie, kan jeg ligeså godt slå fast hvor godt det føles, at iføre sig et flatterende sæt undertøj, der formår at komplimentere kroppen på bedste vis – Og selvom det ikke nødvendigvis er synligt under hverdags uniformen, kan jeg garantere for at det både kan ses og mærkes, når man er komfortabel og føler sig sexet fra inderst til yderst.

nadialine-BONBON lingerie-1Med en mor i undertøjbranchen og min egen forkærlighed til lingerie, har jeg altid foretrukket de bløde pakker ved jul og fødselsdage. I år er ingen undtagelse. Mine pakker må hellere end gerne indeholde det lækreste lingeri! For hvilken skøn følelse er det ikke, at kunne iføre sig et matchende sæt undertøj hver dag?

LÆS OGSÅ: Sådan ved du om din Bh sidder som den skal

nadialine- BONBON lingerie6BONBON lingerieJeg ved ikke med dig, men jeg er betaget blonder. Det er det smukkeste der findes op mod en kvindes krop – og nettop BONBON lingerie er mestre til det der med blonder, silke og flæse detaljer. Se bare de smukke Highwaist trusser jeg har på i denne serie. Alle BONBON´s kollektioner er håndlavet i Tallin, og hylder kvindekroppen med stor fokus på design, kvalitet og ikke mindst pasform.

Der findes noget for en hver smag. Helt fra tidsløse klassikere, sensuel erotik, trendy og sporty, til lækker lounge wear, som feks denne silke kimono jeg iførte mig, på mit lille getaway med M. i weekenden. BONBON lingerie´s netbutik er en sand candyshop, som kan tjekkes ud lige HER – Og så kan du jo stadig nå at tilføje dit yndlingssæt til ønskelisten.

nadialine-2- BONBON lingerie-pixnadialine- BONBON lingerie 5Den perfekte julegave

Julen står for døren, og hvad er bedre end at forkæle din mor, kæreste el veninde med noget ekstra blødt og lækkert? En af de hyppigste problemer når det kommer til gaveræset, er hvad man skal give i julegave. Alle ønsker selvfølgelig at finde den helt perfekte af slagsen. Heldigvis holder et lækkert sæt undertøj altid stik – og faktisk giver jeg dig idag en Rabatkode på hele 20% du kan bruge på dig selv eller en du har kær. Lingerie er efter min optik den perfekte gave til kvinden – Er du kæreste eller ægtemand, får du jo selvfølgelig også selv lidt glæde af det.

LÆS OGSÅ : Lingerie facts enhver kvinde bør vide.

nadialine- BONBON lingerie-3Her forhandles BONBON Lingerie + Din rabatkode

BONBON lingerie forhandles i Emma Lingerie på Gammel Kongevej 107 og Marie Cherie, Ordrupvej 86, Charlottenlund, hvor du faktisk bare skal sige mit blognavn ( Nadialinevonbach ) – så får du automatisk 20% rabat på dit køb i hele December.

Fordelen ved at gå i en fysisk butik og købe lingerie frem for at klikke det hjem fra en onlineshop, er at der altid står en ekspedient klar til at hjælpe dig med de spørgsmål du evt måtte have – Samtidig slipper du for selv at pakke det ind. Køber du undertøj til dig selv kan ekspedienten hjælpe dig med at rette bhén til, og fortælle dig om det sidder som det skal.


 

1 kommentar

 • Martin

  Hej Nadia.
  Hold nu op, hvor er du bare elegant, undskyld mig, men total sexet , lækker, fræk, jeg kunne blive ved.
  Du siger at du vil tabe dig, hvor må jeg spørge, din krop er fuldstændig perfekt ( efter mit hoved) hold da op.
  M han har bare at værdsætte, at du er hans, han har alt., en sød, smuk, sexet lækker kvinde i dig, syg gode billeder 😉
  Håber ellers du har det godt, stort knus herfra. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Swarovski christmas event og ægte krystaller under juletræet