Din guide til wellness i hverdagen med Örtte teatox face & body scrubs

Lingerie facts enhver kvinde bør vide

Jeg har glædet mig helt vildt til at dele disse billeder med jer. Det er ikke den slags billeder jeg plejer at dele her på bloggen, men følte for, stolt at vise den krop frem jeg nu, i ti uger har kæmpet for at få. Én af de ting jeg har skrevet på min To-do liste over 2017, er en livstilsændring. Ikke kun at tabe mig, men at være glad og tilpas i egen krop, glad for at se mig selv i spejlet og ikke mindst  for at vise mig for min kæreste. For mig handler det ikke dicideret om at tabe mig og være skinny, for jeg elsker faktisk former – men at kunne kigge på mig selv, føle mig sund og glad indvendig, ligeså vel som udenpå.

Sidste uge startede jeg et nyt #tag, nemlig sunday life hacks , som skulle være en hyggelig serie af indlæg der bliver posted hver søndag. Indholdet er forskelligt, men overordnet, at give indsigt, gode gåde, inspiration, og ja bare lidt hyggelig søndags læsning. Idag skal det handle om lingeri, og 8 lingerie facts enhver kvinde bør vide. enjoy og rigtig god søndag aften.Nadialine

Lingerie fact #1 – To lommetørklæder og et bånd 

Bh’en har gennem 100 år støttet og formet kvinders bryster. Ifølge Femina var det amerikaneren Mary Phelps Jacob, der i 1913 besluttede sig for at smide korsettet og fik sin tjenestepige til at sy to lommetørklæder sammen med et bånd. Det blev begyndelsen på bh’en, som vi i dag kender. Og er det så ikke sjovt at korsettet trender igen, så mange år efter mary smed korstettet??

Lingerie fact #2 – Kend din krop

Når du køber lingeri så kig ikke på modellerne. Deres billeder er stærkt retoucheret, og de har alle forskellige kropstyper. Igen, kan det ikke understreges nok – kend din krops type. Sørg for at det passer og passer dig.

Lingerie fact #3 – Sådan opnår du en flot naturlig lingerie worthy krop

Vil du til gengæld gerne undgå trusser der strammer og de ikke så chamerende vinger under bh kanten, så lig de dårlige spisevaner på hylden og begynd at work out like a pro.  20-minutters daglig træning vil hjælpe med at holde dine muskler tonet mens gode spisevaner og 2 liter vand om dagen, vil holde de ekstra kilo væk.

Nadialine von bachLingerie fact #4 – 80 procent af os kvinder kender ikke vores rigtige bh størrelse

Psst… Hvis du endnu ikke har ladet en professionel tage dine mål, skal du smutte forbi en lingeributik, så du kan få hjælp til at finde det perfekte lingeri til netop din kropsform. Jeg kan af egen erfaring hurtigt skrive under på at du vil blive overrasket over din reelle bh størrelse.

Lingerie fact #5 – 21 bh’er i gennemsnit. 

Det siges at den gennemsnitlige kvinde ejer 21 bh’er, men om de rent faktisk alle bliver taget i brug er en helt anden sag. Jeg kan ihvertfald med sikkerhed sige at jeg med en mor der har været i lingerie banchen i mange år, ejer flere bhér ed gennemsnittet.

Lingerie fact #6 – Lingerie Pleje er afgørende.

Du ønsker vel ikke bare at bruge og bruge penge på lingeri, selv ikke hvis det ikke er det dyreste. Lingeri er en investering, så plej det ordentligt og vaske det i overensstemmelse med producentens anvisninger eller brug disse tips til at pleje dit lingerie. Jeg vasker eks. mine bhér i vaskeposer på skåne program. På denne måde smadre du ikke blonderne og Bh bøjler.

Nadialine von bachLingerie fact #7 – Hvad gør man med det slidte lingeri?

Udskift, giv til genbrug,  el doner til girls in need. Ja, du hørte rigtige. Der findes rent faktisk kvinder som ikke har råd og har brug for sådanne grundlæggende ting som f.eks en bh’er du ikke længere bruger.

Lingerie fact #8 – The power of lingerie.

Jeg er ikke den bedste til at have trusser på, men jeg er da blevet bedre til det. Undervurder ikke the power of lingerie. Følelsen af silke og lækre bløde blonder under et outfit kan gøre underværker for din udstråling. Vær heller ej bange for at klæde dig på ( i lækre lingerie sager) for kæresten, han vil elske at se dig tulre rundt i næsten igen ting.


Photos by Mathilde Boe

3 kommentarer

 • Hej Nadia,

  Sikke et flot billede og et fantastisk indlæg. Kan du fortælle mig hvad det er for en BH og natskjorte du har på? 🙂

  Knus fra Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hej Nadia.
  Hold da op nogle flotte billeder 😉, rigtig flot krop du har, det må M godt nok være stolt over, at se på sådan en flot og fræk krop og selvfølgelig det vigtigste, at du selv synes om hvad du ser og kan mærke en forske, total sej du er 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Martin du er sgu så sød. tak for din fine kommentar, og dine komplimenter omkring disse billeder. <3 håber du har haft en dejlig dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Din guide til wellness i hverdagen med Örtte teatox face & body scrubs