Burgundy

Sådan ved du at din Bh sidder som den skal – Morgen Brunch med Chantelle og Femilet

Hvem drømmer ikke om lækre blonder, blød silke, feminine detaljer og følelsen af at være lækker fra inderst til yderst? Der findes næppe noget bedre end et smukt sæt undertøj – Og så er der absolut intet der kan skrue mere op for selvtilliden og udstrålingen, som et sæt der matcher.

chantelle blogger eventI sidste uge var jeg tidligt oppe. Chantelle og femilet inviterede nemlig til lingerie og morgenbrunch, på mit favorit Pr bureau, presskontakterna. Her fik vi en lille snak om bh størrelser, mindfullness og selvfølgelig et sneak peak, på både Chantelle og femilets kommende kollektioner. Der var linet op, med alt hvad der høre til en sund og velsmagende morgen brunch – frugt skåle, Mini acai bowls, frisk presset juice, croissanter og selvfølgelig kbhs bedste, hjemmebrygget kaffe.

chantelle-femilet-blogger-eventchantelle blogger eventMin mor har i mange år arbejdet i lingeri branchen, og er ekspert på området. Derfor har jeg igennem hende fået en ret stor kærlighed, til både Chantelle og Femilet.

Femilet

Femilet er jeg især glad for! De har en fantastisk pasform og er rigtig gode på deres Basic serier. De er modebevidste og har 4 årlige sæson kollektioner – Pre-spring, spring, pre-fall og fall . Femilet henvender sig både til den yngre generation, men bestemt også til kvinden over 50. Fælles for alle deres kollektioner, er at de har størrelser fra A til G – hvilket betyder at de kan opfylde stort set alle kvinders behov – for ikke at nævne deres Full cup Mary serie som går op i en H skål.

Chantelle.

Chantelle er førende indenfor fransk lingerie, er typisk lidt mere sexet i sit udtryk, og kendt for dets fineste blonder og elegance – samtidig med at der ligges stor vægt, på pasform og velvære – altså at det skal føles rart, at iføre sig. Har du en ekstra fyldig barm, skal du investere i Chantelle. De tilbyder nemlig den serie der hedder C Manifique, som går helt op i en I skål.

dsc_0037chantelle blogger eventNu hvor vi alligevel bevæger os i lingeri universet – er det et faktum, at kun 20% kvinder, rent faktisk kender sin reelle bh størrelse. Derfor tænker jeg at det er passende at give jer en lille lektion, så i er mere rustet til at finde en bh, der sidder som den skal.

chantelle blogger event

Hvordan ved man at bhén sidder som den skal?

En bh har til funktion at holde barmen på plads, støtte og sørge for brystet tager sig bedst ud. De fleste jeg kender har til vane at bruge en for lille skål, og alt for stor omkreds. Grunden til dette er generelt det samme for alle kvinder – Ingen bryder sig om at bhén strammer. Men faktisk skal en bh sidde til, for at sidde korrekt ( selvfølgelig skal det ikke være ubehageligt) Vælger man en for lille skål og en alt for stor omkreds, vil man opleve at det er stropperne der bærer barmen, og at bhén kravler op på ryggen.

Det er nærliggende at tro, at det er stropperne, der skal bærer dit bryst – men det er faktisk båndet rundt om ryggen (det man kalder omkredsstørrelsen feks 70), der skal løfte og bærer barmen. Det er derfor, det er så vigtigt, at du ikke bruger en bh, der er for stor i omkreds. Desuden skal bh’en sidde lige hele vejen rundt. Hvis din lukningen på bh’en sidder halvvejs oppe mod nakken, er omkredsen alt for stor. Makien mellem brysterne er også med til at støtte barmen – det er vigtigt, at makien sidder fladt ind mod brystkassen. Hvis det ikke når ind til huden, kan det være tegn på, at du har for lille en skålstørrelse på.

chantelle-nadialinechantelle blogger eventDet mest udbredte tegn på at du bruger en for lille skål, er at brysterne buler op over den øverste kant. Det kan være ualmindeligt svært at lure, men prøv at hoppe med bh’en på. På den måde kan du nemt se, om brysterne begynder at ‘poppe’ op. Prøv også at løfte armene op over hovedet. Titter brysterne frem under skålen? Så er skålen for lille. Rynker bhén der, hvor stroppen hæfter til bh’ens forside, Kan skålen derimod være for stor.

chantelle blogger event

Er du i tvivl om din størrelse, skal du gøre dig selv den tjeneste at blive målt. Hvis du ikke har lyst til at lade en Professionel hjælpe dig med at finde din bh-størrelse, kan du forsøge dig frem. Til at begynde med, kan du prøve at gå en skål op og en størrelse ned i omkreds – dette er et rigtig godt udgangspunkt.

De 3 bedste huskeregler 

  • Tjek at bhén sidder lige hele vejen rundt. altså godt ned på ryggen, så den ligger lige med brystet. ligeledes at den sidder til. En god tommelfingerregel, er at du kun lige skal kunne få to fingre ind mellem huden og bh’en – mens bh’en er lukket i de yderste hægter.
  • Sørg for at stropperne ikke sidder så stramt, at de borer sig ned i skuldrene
  • Tjek at makien mellem brysterne sidder fladt ind mod brystkassen, og at bh-skålen indkapsler hele brystet.

Kender du din størrelse? I så fald hvad bruger du, og hvilket lingerie brand er dit fortrukne?

Læs også: Lingerie facts enhver kvinde bør vide


Photo Martina Zemanova

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burgundy