By the way #7 - letpåklædt, tv optagelser og 7 retter på mechilin restaurant med swarovski

Swarovski christmas event og ægte krystaller under juletræet

Hei crunchies! Endelig kan jeg dele lidt billeder fra swarovski eventet, jeg skrev om i indlægget BTW – LETPÅKLÆDT, TV OPTAGELSER OG 7 RETTER PÅ MECHILIN RESTAURANT MED SWAROVSKI. Til jer som ikke har læst indlægget, har swarovski åbnet en rigtig fin flagship store, placeret det bedste sted på fisketorvet.

swarovski-27-frederikke-egel-nadialine-von-bachswarovski-necklaceForuden rigtig godt selskab, fik vi lov at vælge en “lidt for tidlig julegave” til os selv – Nemlig et smykke efter eget valg. Tænk at blive sluppet løs blandt krystaller og skinnende smykker!!! Det var bogstavelig talt som at være barn i en slik butik. Det ene smykke er jo flottere end det andet -Hvilket absolut heller ikke gjorde situationen meget nemmere. Dog endte jeg med at vælge disse smukke øreringe – som faktisk også er set på J-lo. ( Ses på billedet forneden til venstre)

swarovski-gift-guide-christmas


Click to shop | Baron pierced earrings rose gold | Rose gold exist pierced hoops | Crystalline hour watch | Leather bracelet | Hero smartphone case | Attract round ring | Black Chocker | Arnold brown bag/key chain |


swarovski-91-nadialinevonbachswarovski-11Swarovski har i mere end 100 år skabt ikoniske krystalsmykker til den moderne kvinde og mand. Butikken på Fisketorvet rummer alt hvad man forbinder med swarovski universet – En fortryllende krystalskov af lys, glimmer og masser af raffineret, stilet og facetterede krystal smykker. Priserne ligger på et niveau hvor alle kan være med.

Så har du endnu ikke styr på julegaverne, er swarovski måske et besøg værd. De har en kollektion af smykker til enhver smag, som med garati vil gøre glæde Under juletræet. Længere oppe har jeg samlet et lille udpluk af mine favorit items, som kan findes hos Swarovski på Fisketorvet – eller klikkes direkte hjem fra webshoppen.

swarovski-nadialine-illirida-frederikke-egelAfslutningsvis blev eventet rundet af på Formel B – En super trendy mechilin restaurant på Vesterbrogade, hvor jeg sad til bords med Illirida, Frederikke Egel og nogle rigtig seje PR ladies. Så hyggeligt.

swarovski-119Btw.. Hedder det egentlig PÅ eller I Fisketorvet?? – Vi drøftede det faktisk under middagen på Formel B, men tror aldrig vi kom til bunds i sagen om det hedder det ene eller det andet. Så hvad hedder det?

swarovski-120Billederne til undertøjs kampagnen, jeg skød på Hotel phoenix i weekenden, er så småt ved at være færdige – og det første billede bliver postet på min Instagram profil senere idag, så hop lige ind og smid det et like – så bliver jeg glad. – Og fortæl mig så lige om i ikke synes det er mega awesome at swarovski endelig har åbnet en butik i Dk.


Photo Holm&bertug

 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #7 - letpåklædt, tv optagelser og 7 retter på mechilin restaurant med swarovski