Sportswear der motivere, når det er ekstra svært at hive sig selv op

Skab ro, balance og atmosfære med smukke plakater fra desenio

Reklame for Desenio.dk

Jeg har efterhånden omtalt vores dejlige sommerhus en del gange – Især på min instagram story – ligeledes proklameret hvor inderligt jeg elsker at køre langt væk fra byen for at lade op, arbejde kreativt og i det hele taget, bare for at være i mine egne tanker. Jeg tænker bedst alene og hér betyder omgivelserne enormt meget for mig.

Jeg elsker mine forældres sommerhus. Jeg kan også ærligt indrømme, at jeg udnytter muligheden for at bruge tid heroppe – især efter, at jeg har fået min egen nøgle. En anden mulighed jeg også udnytter, er at sætte mit eget præg på indretningen – nogle ting har jeg gjort uden at spørge, mens vi sammen har sat andre projekter igang.

Læs også: Fuldend din indretning med fine plakater fra desenio

Sommerhuset har vi haft i mange år – og selvom mine forældre har god stil, synes jeg alligevel der manglede lidt harmoni og balance i indretningen. Derfor er der kommet nye puder i sofaen, vi har købt et nyt skab til stuen, et 2nd hand møbel som er blevet malet til vores indgang, Vi har fået ny pejs, samt andet nips. – ligeledes er prikken over Iét, nogle fine nye plakater.


Mangler du plakater til dit hjem, har jeg en fantastisk rabatkode til dig i samarbejde med Desenio – Du spare nemlig 35% på alle Plakater* mellem D. 7 September – 12 september – Koden finder du længere nede i indlægget.


Stilen og atmosfæren jeg bestræber mig på at skabe, Håber jeg du kan fornemme på collagen herunder. Måske der også er lidt inspiration at hente? De 3 plakater øverst til højre Soft abstract lines, As a feather og The letter tænker jeg skal hænge på væggen over chaiselongen. De er allerede lagt i kurven. Så smukke, hvis du spørg mig.

Læs Også: Altan Make over – fra kold beton til frodig oase


Et fristed skal danne rammer for afslapning, kreativitet, refleksion og frihed. – Netop disse nøgleord er hele fundamentet når jeg disse dage kigger på plakater, jeg tænker skal op på væggene her i sommerhuset.

Jeg er vild med nedtonede farver såsom hvid, beige, nudes og jordfarver – Ikke underligt, at mine venner kalder mig Nadialine Von beige. Heldigvis findes hele farvepaletten i smukke plakater på Desenio.

Jeg har også de her plakater i tankerne.


Shop plakater | 1. waves of silence | 2. Love beige  | 3. Abstract scenery |  4. Ammonite fossil |


Som lovet skal du ikke gå tomhændet herfra – Jeg har nemlig en rabatkode til dig. Rabatkoden er til desenio og giver 35% rabat på alle plakater* mellem d 7 og 12 september.

Brug denne rabatkode og få 35% rabat på plakater på desenio : Nadialine35

( Rabatkoden gælder ikke rammer, handpicked og personlige plakater)

Jeg vil også opfordre dig til at følge @desenio på Instagram for mere inspiration.

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sportswear der motivere, når det er ekstra svært at hive sig selv op