Alting er sjovere når man er to

Fuldend din indretning med fine plakater fra desenio

Reklame for Desenio.dk

Det er ikke særlig længe siden, jeg besluttede mig for at drage tættere på storbyen, samt lægge mit liv og parforhold i Vordingborg bag mig. Af samme grund, har jeg selvfølgelig brugt de sidste par måneder (især karantæne tiden) på at komme på plads i mine nye rammer. Rammer er der også blevet hængt op på de nymalet vægge. Jeg har nemlig i samarbejde med Plakat shoppen Desenio stylet den fineste billedvæg, af billeder som jeg personligt synes passer rigtig godt ind i mit hjem.

Kender du allerede Desenio, kan du nok forestille dig at jeg havde svært ved at beslutte mig, da sortimentet er kæmpe stort – De har virkelig mange fine plakater at vælge i mellem. Men efter mange overvejelser endte jeg dog med at bestille plakaterne (Fra venstre) Foggy palm leaf,  Calm handwriting,  Peace sign,  You look fine watercolorShoulderFeather beigeCést la vie og Love sign.

Til information er både matalrammer, trærammer og guldrammer bestilt på Desenio. Dette kan virkelig godt betale sig, da de er yderst prisvenlige og alt bliver leveret samlet til din dør .

Udover billedvæggen, har jeg også bestilt disse to fine plakater Golden palm leaf No 1 og Golden Palm leaf No2 med tilhørende egetræs rammer. Lige nu står de bare fint på gulvet, indtil jeg får malet min indgang, som er der de er tiltænkt til at hænge.

Plakater er sådan en fin måde at skabe liv til et rum – så det er vel egentlig kun fantasien der sætter grænser. Derfor håber jeg at du også kan finde noget på Desenio, som kan fuldende din indretning.

 

 

1 kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alting er sjovere når man er to