tidsløse jakker og frakker, som holder dig lun og stilfuld i efteråret.

Sportswear der motivere, når det er ekstra svært at hive sig selv op

Reklame for Hunkemöller

Jeg har i en længere periode været igennem et forløb med en online coach, som har hjulpet mig med at skabe en sund livsstil og gode træningsrutiner. Via kostplan og træning var mit mål at tabe mig og stramme op.

Da jeg startede for lidt over et år siden vejede jeg 77 kg ( altså 17 kilo mere end min idealvægt)

Inden jeg kommer ind på hvor meget jeg har tabt mig, er det vigtigt at understrege at motivation og disciplin har været de to vigtigste faktorer, for at føre drømmen om en sund krop til virkelighed – og hvilken start er bedre end at anskaffe sig det helt rigtige sportswear?

Jeg ved ikke med dig – men for mig, kan selv den mindste opgradering være katalysatoren til at komme igang.- Især nu hvor det er lockdown og det er ekstra svært at hive sig selv op. Her mener jeg at det kan være vildt motiverende at hoppe i et par nye løbesko, noget lækkert træningstøj og den helt rigtige sports bh

Shop | 1. Velour sportsjakke | 2. Velour sportsbukser |  3. Sports bh elite | 4. Løbesko | 5. Sportstaske |


PÆNT OG FUNKTIONELT SPORTSWEAR

Jeg er helt vild med Hunkemöllers sports kollektioner. Det er ikke bare pænt, det er rent faktisk også funktionelt og til en rigtig god pris. Jeg er især vild med pasformen på deres sports bhér, som altid sidder hvor de skal og giver maksimal støtte under intensiv træning – ligeledes er de fleste modeller af sports bhér, Perfekt til den større barm under high impact-aktiviteter.

Træningsbukser har jeg førhen købt hist og her – har dog erfaret at hunkemöller laver de bedste. Jeg ejer nok 6-7 forskellige modeller fra HKMX – Primært highwaisted sports leggins. Fællesnævneren for dem alle er at de er produceret af det bedste materiale og sidder tæt til kroppen, hvilket gør det nemt at bevæge sig ,uden at man skal hive dem på plads fra tid til anden.

Mit yngling sæt er fra HKMX Leopard kollektionen du ser herunder. Det er fra ss20, men fås stadig på webshoppen.

Shop | 6. Highwaisted sports leggins  | 7. Leo pro sports bh | 8. All star sports bh |


PRONATIONSLØBER

Jeg har aldrig været vild med løbetræning – Ik før jeg fandt ud af hvor stor betydning det har for mit løb, at have de rigtige løbesko på. – Nu er jeg pludselig blevet vild med at løbe.

Jeg er det man kalder pronationsløber. Det betyder ganske enkelt at mine fødder og ankel “ruller” indad når jeg sætter af, fordi svangen flader en lille smule ud. Dette stiller selvfølgelig krav til mine løbesko, og det er netop hér mine Saucony Guide13 løbesko kommer ind i billedet. De er nemlig lavet med sauconys nyeste mellemsålsmateriale PWRrun skum, som både støtter og kompencere for, hvis man som jeg, pronere en smule – ligeledes er pwrrun skum stødabsorberende, giver mere affjedring og er noget lettere end de fleste andre løbesko jeg har slidt ned.

Det er faktisk yderst vigtigt, at du køber nogle løbesko der passer til din løbestil, ellers kan det forårsage skader i hofte og knæ. Er du i tvivl, kan du i de fleste sportsbutikker få lavet en løbetest. Det var sådan jeg fandt ud af, at jeg overpronere.

MOTIVATION OG DISCIPLIN.

Én af de største undskyldninger for ikke at træne er tid. Jeg har førhen hørt mig selv sige det en million gange – altså at jeg ikke har tid. Men tid er noget man tar. Det har intet at gøre med, at man ikke har tid. – Det handler i bund og grund om selvdisciplin og om hvordan man tilrettelægger og prioritere sin tid.

En rigtig god ide til at få inkorporeret træning i din hverdag er at ligge en plan for din træning – Hvilke dage træner du hvad, hvorhenne, og hvornår. Skriv det så ind i din kalender – og når det nu står der, er det også nemmere at få gjort.

Det at planlægge og skrive ned, er virkelig en god måde at lære sig selv nogle rutiner –  og efterhånden bliver det en selvfølge, fordi kroppen simpelthen ikke kan undvære det kæmpe endorfin boost, det er at holde sig i form.

HUSK PÅ:

En træning behøver ikke at vare flere timer for at være effektiv. Det kan blot være en 20-30 minutters intensiv træning hjemme i stuen. Er du helt lost, kan jeg anbefale et par workouts, jeg selv bruger hver morgen, her i corona tiden

alle 3 videoer er fra youtube og yderst effektive. 7 minutes sixpack workout, 20 minutes full body workout, booty workout.

MAKROTAL OG KALORIE INDTAG

Da jeg startede på mit online forløb var jeg ikke helt uerfaren med træning – heller ej kost, hvis jeg selv skal sige det. Men noget måtte jeg jo ha gjort forkert. Fejlen jeg lavede og grunden til at jeg IKKE tabte mig, var at jeg ikke havde styr på mine makrotal og mit kalorie indtag ( altså hvor meget protein, fedt og kulhydrat jeg indtager i løbet af dagen) – og man må sige det har gjort en væsentlig forskel efter jeg har fået styr på dette.

Skulle du være nysgerrig på at se “før og efter billeder” eller mangler inspiration til selv at komme igang med både træning og sund kost, så hop ind på min instagram profil. Her har jeg lavet 2  highlights – Den ene hedder vægttab og den anden hedder workouts.


 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tidsløse jakker og frakker, som holder dig lun og stilfuld i efteråret.