New in + update på bryllups situationen

5 trends du kan forberede dig på til efteråret

Det er på tide at forberede den kommende efterårs sæson. en sæson der faktisk byder på rigtig mange fede trends. Derfor har jeg lavet en lille trendguide, som giver jer et billede af efterårets 5 vigtigste Key items.


Statement T-shirt.

Pont alexandre paris lookShop Statement t-shirts


Jeg elsker elsker når mode også har en stemme! Et kæmpe must til efteråret ( som allerede nu ikke er til at undgå i modebilledet) er den super trendy T-shirt med en slående punch-line. Hvem elsker ikke citater, og stærke personlige budskaber. Jeg er feks helt vild med Diors “we should all be feminists” og t-shirten jeg rockede i Indlægget Pont Alexandre II med “shake your pom poms, its friday”


The Glam shoes.

glam-shoes-ano-2017Shop Glam shoes & Click to shop / 1. Metallic stiletto boots / 2. Hyacinth heeled Sandals / 3. Stud slip in /


More is more! – Ekstra af det hele! Glamourøse detaljer, metallic-coatings og stærke farver er et must. Se lige de fine rosa heels. De taler så meget til min indre Carrie Bradshaw.


Fancy Pants.

please-jeansShop detailed pants


Statementbukser! Efterårets bukse trend er maksimerede; farverigt, mønstret og overstrøgede med detaljer  ligesom bukserne jeg har på i indlægget Please Jeans– intet er off limit. Lad bukserne stå i fokus og hold resten af outfittet enkelt for det mest stylish hverdagslook.


Matchy matchy.

nadialine-white-suit-announce-cphShop matching set


Matchy-matchy er det nye go-to-look til efteråret! Vi har alle prøvet tøj kriserne om morgenen, hvor det er helt umuligt at finde en top man kan lide eller et par bukser der matcher. Netop derfor elsker jeg matchy-trenden – med et twin piece-set er du klar til at rocke den bedste city chic-stil. – Glam vibe deluxe!

Læs også: White suit


Faux Fur Coat.

luxuridk-nadialine-von-bachShop Faux fur coat 


Strø lidt ekstra glam på toppen med en snydepels! Den er varm, behagelig og med garanti af høj stilfaktor. Se feks indlægget Pretty Fluffy, hvor jeg flasher den smukkeste lysegrå pels. Med en kunstig pels over skuldrene er det umuligt ikke at føle sig som the queen of the streets. Vælg eksempelvis en tidløs, måske lysere variant! (så kan den også bruges til foråret) – Matchet med lys denim og en hvid/grå top som i indlægget Dress warm,  funker pelsen perfekt til de mindre lune augustaftener.


Hvilken af disse 5 trends kommer du, med sikkerhed til at rocke??

2 kommentarer

 • Kamilla Kurt Larsen

  Hej smukke Nadialine <3 jeg ville lige spørge om hvilket kamera du bruger når du selv tager billeder til bloggen? feks af mad osv de er simpelthen så flotte dine billeder. og hvordan laver du den slørede baggrund?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Hej Kamilla. Tusind tak for komplimenteringen på mine billeder. Når jeg selv skyder billeder bruger jeg Olympus Pen F – skal baggrunden være slørret bruger jeg et 45mm objektiv. det giver en rigtig lækker sløring. (det er også det objektiv jeg har brugt til billederne i indlægget pont alexandre II (her er link http://nadialinevonbach.com/pont-alexandre-ii/ )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in + update på bryllups situationen