Pom Pom tee sneak peak

Pont Alexandre II

Pont alexandre paris look nadialine von bach 2Pont alexandre paris lookparis-pont-alexandre-lookparis-look-streetstyle-nadialine-von-bachPont alexandre paris nadialine von bachAd-Links / Baker boy Hat / Frayed Blazer with pearl Buttoms / Shorts /  James Python bag by Zadie et voltaire / Frill socks / Ankle boots /


Har nettop lagt sidste hånd på min Paris Vlog, som kan findes på min Youtube kanal “as we speak”!. Har arbejdet på nogle kommende blog indlæg, besvaret mails og sidst men ikke mindst er M og jeg, igang med et større make-over projekt af soveværelset. Nu tager jeg mig lige en pause for at dele disse smukke billeder , fra den mest spektakulære bro i hele Paris. Alt ved denne artistiske stålbro er ubeskriveligt smukt og yderst insta worthy ( bloggersprog) – Den er faktisk så populær, at den har været med i mange film, som feks James Bond, billeder, og Adeles musik video Someone like you!  – Og nu på min blog!  Jeg forestiller mig faktisk dette sted, må være absolut betagende om aftenen. Mit look er meget “parisian” – Jeg følte mig ihvertfald, ret meget, som én den dag. Desværre glemte jeg min hat på en fancy restaurant samme aften. Typisk Nadialine Move.

Just finished my Paris Vlog, which is online on my Youtube channel as we speak – working on upcoming blog posts & Last but not least – M and i are doing a bedroom make over too. Now Im taking a break to share these beautiful pictures, from the most spectacular bridge in all of Pariii´. Everything about this artistic structure is so beautiful, and its been in many films including James bond, photos and music videos like Adele´s someone like you. I imagine this place would be absolutly stunning at night. The look is very Parisian – I felt so much as one that day. unfortunately i forgot my hat at a very fancy restaurant. Typical Nadialine move.

2 kommentarer

 • Elisabeth

  Det er så lækkert et outfit og Paris er så dejlig. Jeg får helt lyst til at tage afsted med det samme 🙂 så skal jeg nok tage din hat med hjem ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Tusindt tak søde Elisabeth. aww ville være så glad for at blive genforenet med min hat. var så ked af det, men havde ikke tid til at tage tilbage efter den.. ØV!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pom Pom tee sneak peak