Ground Control Paris: Skandinavisk street food

Pom Pom tee sneak peak

pom-pom unlimeted editionEt lille snaek peak på Mit Parisian Go to outfit, fra presse turen til Paris. Det regnede hele dagen, men det stoppede for en halv time eller sådan – hvor Ida og jeg så vores snit til at skyde et par hurtige billeder, før det begyndte at pisse ned igen. Jeg er helt vild med min nye blazer og ikke mindst min Pom pom tee hvor der er printet “shake your pom poms its friday” ( so young and festive) haha.. Selvom hele turen var præget af regn er paris uden tvivl, en destination jeg hurtigst muligt skal tilbage til. – og så har det også givet mig lyst til at lære fransk. Dog har jeg hørt, at det er et svært sprog at lære. Jeg sidder stadig med min vlog fra Paris, og håber den kan blive klar til at blive postet på min youtube kanal på søndag – So hang in there! God fredag!

A cool peak on My Parisian Go to outfit, from the press trip to Paris. It rained all day but it stopped for half an hour or so – where Ida and I manage to shoot our looks before it started to pouring down again. I’m totally crazy about my new blazer and not least my Pom pom tee where it’s printed “shake your pom poms its friday” (so young and festive) haha .. Although the whole trip was marked by rain, Paris is undoubtedly a destination I have to go back to as soon as possible-  Also I want to learn French. However, I´ve heard that it´s a difficult language to learn. I’m still working on my Paris Vlog. Hopefully its ready to be posted on my YouTube channel this Sunday – hang in there! Good Friday!


Photo  Ida Josefin Eriksson.

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ground Control Paris: Skandinavisk street food