Det vildeste jeg har prøvet som blogger

Ground Control Paris: Skandinavisk street food

food-market-nadialine-parisstreetfood-parisfood-marketadaras-street-market-paris-2roek-by-woodmennadialine-street-market-parisTrods evakueringen i Paris, har jeg uendelig mange fede og unikke oplevelser med hjem – at jeg slet ikke ved hvor jeg skal starte. Fredag var vi forbi Groundcontrol i hjertet af Paris, som bedst kan sammenlignes med Copenhagen street food på papir øen. Elsker man papir øen, elsker man også ground control, som breder sig over en 1500 M2 teresse – Skinner solen, er det et perfekt sted at hænge ud. Atmosfæren er rar, maden er fantastisk, og bedst af alt mødte jeg Røk by Woodmen, som serverede det bedste streetfood. Dog havde vi kun 20 min, før vi skulle videre, så sabah ida og jeg bestilte iskaffe, hjemmelavet is te, Potatoes, og en dansk softice. Jeg sidder nettop nu og arbejder på min vlog fra paris, men er simpelthen nød til at hoppe i noget tøj og finde mig den nærmeste baresso. jeg trænger ualmindeligt meget til en Latte´Ice. Kender i følelsen?

Yderligere Info om Ground Control.

Hvad der ellers er på menuen: 

veganske burgere, bagels, street fish, lækre kager, burgere med grillet kød og meget mere.

Mere Info:

Åbningstider: Tirsdag til lørdag 11:00 til 23:45 / søndag fra 11:00 til 22:00
Hvor: 81 rue du Charolais, Paris 12th

5 kommentarer

 • camilla

  Hey Nadialine,
  Tak for denne fine artikel. Vi er glade for at du kunne lide stedet og maden.
  Vi vil rigtig gerne linke til denne artikel samt bruge nogle af dine billeder. Er dette muligt?

  Mvh Camilla (RØK by Woodmen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Hej Camilla. Hvor er jeg glad for du skriver og tak for de fine ord. Ville være vildt glad hvis i ville linke til mit indlæg – jeg sender dig lige en mail. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Det må jeg prøve med det samme ☺️ Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Man trænger altid til en ICE-latte! Men her er jeg på kur og prøver virkelig at holde mig væk fra den 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Du kan sagtens drikke ice latte selvom du er på kur. Prøv evt en is latte lavet på soys mælk med 2 søe tabletter. Det lyder måske lidt ad. Men lad mig fortælle dig at den er ualmindelig god. Jeg bestiller altid min is latte på soya mælk med lidt vanilie sirup. Man kan også få sukkerfri sirup i, hvis man ikke er til søde tabletter. give it a try!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det vildeste jeg har prøvet som blogger