Evakueret i Paris

Det vildeste jeg har prøvet som blogger

Jeg har fået bil, og kørte igår ud og hentede Mike, for at finde en kop kaffe og vise ham Nulle Bilen, som jeg kalder den – Det blev til en tur, hvor vi talte om det vildeste jeg har prøvet som blogger, Mikes nye køb, og en lille konkurrence. Håber i vil nyde at kigge med. Husk at subscribe til min youtube kanal, hvis i craver flere videoer af denne slags. (der ligger faktisk allerede en masse videoer, hvis du ikke ved hvad du skal lave resten af dagen.

Yesterday i picked up my best friend Mike for at cup of coffee, filming and of course to show of my new car. We talked about the craziest thing I’ve tried as a blogger, Mike’s New Buy, and a small competition. Hope you will enjoy watching Mikes brand new Vlog and dont forget to subscribe to my YouTube channel, if you crave more videos like this. (There´s actually a lot of videos already, if you have no plans for the rest of the day. )


3 kommentarer

 • Martin

  Hej Nadia.
  Tak fordi du giver dig tid, til at svare mig 😊
  Det lyder nice med Miami, jeg skal til Monaco, det lyder godt med din bil, så er det endda en sport 👍
  Ja det koster meget i indre by og så er det ikke altid til at få en P plads, er I færdige med soveværelset, hvis ja, kunne det være fedt at se et billed af det, jeg ser frem til, at møde dig igen, er noget tid siden sidst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hej smukke Nadia.
  STORT tillykke med bilen 😉
  Hvilken bil er det og er den hel ny ?
  Øv så ser jeg dig ikke, plejer jo at støde på dig, ved stationen eller i toget. Måske vi kunne ta en kop kaffe i centret, eller noget en dag 😊.
  Skal du rejse, her i sommer ?
  Jeg håber snart, at du synger igen 😊.
  Knus herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Tusind tak Martin. Jeg tar nu toget alligevel, hvis jeg skal til centrum. det kan bedre betale sig. Pakerings afgiften er alt for dyr i byen >>( med mindre det er søndag.) Det er en ford KA 1,6 sport. Virkelig fin.. elsker den.. Jeg har planer om at tage til Miami i sensommeren, og ellers nyder jeg bare den ikke eksisterende danske sommer. haha hvad med dig?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Evakueret i Paris