Trow on a blazer

Alting er sjovere når man er to

Reklame for Dating.dk

At være i et parforhold er ubeskriveligt – Især når du finder den der får dig til at smile og føle dig tryg, som også er klar på at dele fremtiden med dig. Et forhold er måske ikke altid en dans på roser, men er du sammen med den rette, bliver de små hverdags irritationer hurtigt overskygget af kærlighed og det faktum, at mange ting, bare er sjovere og hyggeligere når man er to.

Da jeg i 2018 afsluttede et 8 år langt parforhold, grundet utroskab, røg jeg helt ned i kulkælderen – Ville jeg nogensinde finde kærligheden igen, og havde jeg overhovedet lyst til at involvere mig med en ny partner? Hurtigt gik det op for mig, hvor ensomt det var, ikke at have én partner – Især helt basale ting, som at have en hverdag med et andet menneske, at elske og føle sig elsket, det sociale samvær, plus trygheden. Det var nok også derfor jeg meget kort tid efter, kastede mig ud i dating, som heldigvis førte til, at jeg turde satse på kærligheden igen.

I optakt til dette indlæg, lavede jeg en spørgerunde på story på instagram – Her efterspurgte jeg “ting der er sjovere når man er to” – Måske du er enig med én eller flere af de 10 ting jeg har taget med her:

♥ Du har én at udføre husarbejdet med, og måske slipper du helt udenom nogle gange.

♥ Hvad ville netflix and chill være uden en partner? En ret ensom afslutning på ugen right?

♥ Shopping er en væsentlig sjovere ting når man er to – især hvis der falder en lille ting af. If you know what i mean.

♥ Et par mandehænder, der er skruet ordentligt på, til at klare de små projekter i hjemmet – Såsom at sætte hylder op – yes please!

♥ Rejser, spa ophold og weekend getaways med venner og veninder er awesome, men total next level med en partner.

♥ Selskaber hvor man er den eneste single – Behøver jeg at sige mere?

♥ Jeg kan ikke komme i tanke om noget der giver følelsen af tryghed, mere end at falde i søvn og vågne op med sin partner.

♥ Hvem orker at kokkerere til den helt stor guldmedalje, hvis der ikke er én, at dele den gastronomiske oplevelse med?

♥ Når lortet brænder på, er det ret opløftende, at have en man kan dele livets udfordringer med – lige såvel som opturene.

♥ Let’s be honest. Sex er en tomandsting. Det andet kan jo godt gå hen og blive lidt ensomt i længden..

Vi har vel alle sammen en drøm om at finde den eneste ene. Men at finde Mr Right er måske ikke verdens letteste opgave – Ihvertfald ikke, hvis han skal findes blandt useriøse og hurtige swipes. Derfor har jeg skrevet dette indlæg i samarbejde med Dating.dk for at give dig muligheden for at oprette en profil, og selv give kærligheden og de sociale relationer et skud. Hvis ikke du finder Mr right, så om ikke andet Mr right now eller måske blot en god ven.

Opretter du en gratis profil på dating.dk ved at trykke HER får du første månedes +profil for kun 49 DKK.


 

1 kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trow on a blazer