Flytter jeg fra Vordingborg??

Trow on a blazer

Hvis du kun skal købe ét lækkert item til foråret så lad det være en oversized blazer – Det er i hvert fald en af de ting, som modebilledet i foråret 2020 vil bære præg af.

En blazer slår aldrig fejl, især ikke en oversized én af slagsen. Klassiske farver som sort, hvid, grå eller beige er altid en sikker vinder,  men spørg du mig, skulle du hellere investere i farver som gør dit outfit mere legende og interessant. En blazer kan smides over det mest simple outfit og stadig få dig til at ligne en million.  Kast dig f.eks over en blazer som den jeg havde på til HayU eventet, eller farver som Pastelgrøn, lilla og beige. Kan fortælle at disse cute farver kommer til at fylde meget i foråret.

Faktisk er den gule blazer  sat ned fra 549 til 164 kr på gina tricos hjemmeside, men skulle den blive udsolgt linker jeg her til en ligende gul blazer som er lige til at klikke hjem. 


Click to shop | Bodystocking | Satin blazer | Bukser | Slim block boots |

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flytter jeg fra Vordingborg??