Items for Xmas & New years

Sådan kreere du et stilsikkert nytårslook

| Annonce for Bubbleroom |

Hei crunchies. Vi er langt om længe på den anden side af julen, og jeg håber inderligt disse juledage har været fyldt med glæde, afslapning, kærlighed og ikke mindst, at i nød dagene med de mennesker i har aller tættest. Juleaften for mit vedkommende blev holdt hos mine forældre – bare mig, min mor, far og lillebror. Ikke noget vildt og opreklameret. Bare os, god mad og ualmindelig meget hygge.

Bubbleroom Nadialine von bach velvet suit 2For mig handler julen ikke så meget om gaver, da jeg i forbindelse med mit arbejde som blogger og influencer bliver overdynget med gaver året rundt. Jeg mangler virkelig ikke noget og det jeg ønsker mig, køber jeg oftest selv hen af vejen. Jeg vil faktisk hellere give frem for at få –  og så sætter jeg større pris på at juletiden handler om alt andet end materielle ting. – Nemlig det at være sammen. Jeg har ikke sindsygt meget familie tilbage, og da jeg mistede min mormor sidste år, gik det virkelig op for mig hvor vigtigt det er at værne om dem man har kær.

Alligevel var der ikke sparret på gaverne. Fik bla. disse velour overknee boots af mine forældre som jeg tænker, jeg skal iføre mig nytårs aften. Virkelig fede!! Måske sammen med en paillet kjole som denne. – Nytåret er jo dér hvor man virkelig kan gøre noget ekstra ud af det, og give den gas med glimmer og glitter.

velvet-body-suit-nadialine-von-bach


Click to shop | 1. Highwaist pants | 2. Velvet body suit | 3. Sequin heels |


Bubbleroom Nadialine von bach velvet suit 3

Der er kun 4 dage til aftenen hvor året slutter med et brag  og tager jeg ikke meget fejl, er jagten på årets vigtigste outfit for alvor sat igang. Jeg har en ret klar ide om hvad jeg skal have på, men er du ikke til pompøse glitterkjoler med slæb og slids, har jeg her kreeret et stilsikkert look, som med garanti vil få champagnepropperne til at springe, uanset om du har i sinde at fejre nytåret med familien, til fin fest, eller i byen med veninderne.

Bubbleroom Nadialine von bach velvet suitDer er masser af måder at være festlig på uden at skulle se ud, som en menneskelig diskotekskugle. Feks Et simpelt look som dette. En velour body suit og et par højtaljede tie waist bukser kan nemlig dresses op til den helt store guldmedalje, ved at tilføje et par enkelte detaljer. Et par prikkede ankel nylon strømper i de højhælede glitter pumps er en super festlig detalje og så kan man jo også altid give den gas med glamour krøller og statementøreringe.

Hvad har du af planer for nytåret?


 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Items for Xmas & New years