Forkæl med smukt og forførende lingerie

Items for Xmas & New years

| Annonce for Bubbleroom |

Hei Crunchies! 18 december!! I can’t even believe it. Tiden går bare, og dagene flyver afsted. Som i ved er jeg en sucker for shopping – Jeg fortrækker især online shopping – Det er nemmere, jeg har et større overblik og vigtigst af alt, alle mine ynglingsbrands er samlet på et og samme sted. Det samme med julegave indkøb. – Er der noget jeg ikke kan overskue i denne tid, er det stressede mennesker der fare rundt som fluer i en flaske, folk der skubber, og propfyldte butikker. “Så er det altså bare nemmere at købe julegaverne online, hvor alle varerne klikkes hjem og fragtes direkte til døren” – are you with me?

Apropos julegaver! Sad jeg i sidste uge og scrollede på Bubbleroom for at finde den perfekte gave til min svigerinde – Bubbleroom har seriøst alt fra Lækre highstreet brands til de lidt mere eksklusive af slagsen – og ejede jeg et pengetræ i min ikke eksisterende baghave, havde jeg lagt alverdens i min indkøbskurv. Tøj er som sådan ikke en mangelvare hjemme hos mig, men man kan jo altid bruge lidt nyt  og tænkte at jeg ville dele mine seneste køb, in case det kunne give inspiration til dine jule/nytårs outfits, eller items som skal tilføjes til ønskelisten.

bubbleroom-wishesClick to shop  | 1. V-neck blouse | 2. Tie waist charcoal | 3. Velour body suit  |  4. Hat  | 5. Velour tights | 6. Britney box clutch gold | 7. Heeled silver boots | 8. Ceylon sweater dusty pink  |


Jeg faldt blandt andet over den populære blogger hat jeg har linket til foroven. Måske husker du den jeg mistede i Paris i sommers? Ihvertfald har jeg manglet den så mange gange, at jeg var nød til at klikke denne hjem. Foruden hatten og et par julegaver, har jeg også købt de 7 andre items jeg har linket til i dette indlæg. Er helt syg med velour body suiten og tænker at den sølv V-neck trøje bliver en del af mit nytårs outfit – Måske sammensat med de lækre velour tights og sølv hælene. Nu må vi se! Jeg har ihvertfald sikret mig at alle items kan mikses på kryds og tværs, alt efter om det er hverdag eller om det er til én af de mange jule arrangementer jeg har i vente de kommende uger? Hvad skal du ha på til jul og nytår?


 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkæl med smukt og forførende lingerie