De 10 bedste og værste ting ved at bo i Vordingborg

Pynt boligen med fine Spejle og billedrammer fra Bga Nordic

| Annonce for BGA Nordic |

Det er ofte de små ting som skaber stemning i boligen. Fine Spejle og billedrammer er essentielt for mig for at skabe de rette omgivelser, som gør at jeg kan slappe af, og føle at mit hjem afspejler min personlighed. Vi er endnu ikke færdige med indretningen i lejligheden i Vordingborg, men det går frem ad. Det er et on-going projekt hvor vi tager lidt ad gangen. Jeg er på udkig efter spejle og rammer til boligen, og heldigvis var jeg så heldig at stifte bekendtskab til Bga Nordic i forbindelse med dette samarbejde.

Helt specifikt, vil jeg gerne have en væg fyldt med inspirerende billeder i soveværelset og et gulv til loft spejl i stuen, som giver rummet ekstra dimension og får det til at virke større end det rent faktisk er. Jeg ved ikke hvad det er med mig og især spejle. Spejle har altid spillet en central rolle i min indretning – Jeg kan ren og skær ikke leve uden. En anden ting jeg også tænker i forhold til et kæmpe spejl i stuen, er at det kan bruges til at reflektere de allerede eksisterende lyskilder, og på den måde skabe et ekstra lys element i rummet.

Bga Nordic har et bredt sortiment på både spejle og billedrammer  og faktisk har jeg fundet flere spejle, som ville passe rigtig godt til min stil. Dog findes ingen af dem i det målestok som jeg vil have – men heldigvis kan man på Bga Nordic bestille spejle efter mål. Her har jeg fundet lidt goodies, som du måske også kan bruge i din indretning. 

Shop | 1. Rundt træ spejl | 2. Sorte billedrammer | 3. Rundt guld spejl | 4. Collage ramme | 5. Guld spejl |


I vores hjem har vi et helt gennemgående tama – Guld, hvid og grøn med lidt sort – for at det ikke bliver alt for feminint. Tæppet på billedet er blevet skiftet ud, men ellers ligner det pretty much det du ser på billedet længere oppe i collagen. Jeg er helt vild med alle deres guldspejle og har især forelsket mig i DET HER – Dog måtte det gerne være endnu større.

Når det er sagt, ved jeg selvfølgelig godt at det er langt fra alle som elsker guldspejle og sorte billedrammer. Derfor kan jeg glædeligt meddele at Bga nordic har et sortiment på over 15.000 produkter og lover der er spejle og billederammer til en hver smag. Go see for Uself <3

 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 10 bedste og værste ting ved at bo i Vordingborg