This and that og mit fødselsdags outfit

Min vægt og low carb principper jeg har inkorporeret i min hverdag.

Jeg elsker mad og er vokset op i en familie som også elsker mad. God mad lavet på sunde naturlige råvare – og søde sager. Det har jeg selvfølgelig taget med i mit voksenliv. Dog har jeg ikke altid (som jeg er nu) været vild med at lave mad, til gengæld mestre jeg til perfection at putte det i munden – også de søde sager.

Det er måske også derfor at det var ret godt, at jeg fik et wake up call, da jeg den 28 April stillede mig op til måling af vægt, fedt % og muskelmasse. Ifølge denne måling kunne jeg konstatere at jeg på 2-3 år har taget næsten 18 kilo på – og min fedtprocent ligger på kanten til fedme.

Halloumi ost med æg og tomater


Det lyder voldsomt – ihvertfald i mine øre. 18 kilo på 2-3 år er ret vildt – Hvor sidder det, tænker du måske? – ligeledes gør jeg. Jeg er mildest talt overrasket – Jeg var overbevist om at jeg havde tabt mig efter mit break up – så indrømmer at tallene på min måling chokere mig. (Må jo bare konstatere at det har fordelt sig godt.)

Ikke desto mindre SKAL jeg tabe mig! Ikke kun så jeg føler mig tilpas i en bikini til sommer – Mest fordi, det helbredsmæssigt ikke er forsvarligt at have en fedtprocent der ligger på kanten til fedme. Derfor, har jeg som man kan se på min story på instagram, pillet lidt ved min kost og hoppet ud i et projekt, hvor jeg har nedjusteret mit indtag af kulhydrater – Altså, har jeg valgt at leve efter low carb princippet, hvor jeg som udgangspunkt ikke må indtage brød,kartofler, pasta, ris, sukker og ikke mindst stivelse.

Chiagrød med Kokos og friske brombær – 4dl kokosmælk, 30g chiafrø, 1 spk mandelsmør


Som du ser i dette indlæg har jeg de sidste dage været ret aktiv i køkkenet – Jeg har lavet chiagrød, laksesalat, stenalderbrød, halloumi ost med æg, tomat og friske krydderurter – og sørger ligeledes for at spise regelmæssigt . Retterne er nemme at gå til, og de fleste har jeg fundet i bogen  Low carb – sund og slank med få kulhydrater

Hjemmebagt stenalderbrød med revet squash, gulerod og masser af nødder


Hvilke fordele er der så ved at spise færre kulhydrater?

Der er rigtig mange fordele. Low carb fremmer kroppens evne til at fedtforbrænde og forstærker effekten af din træning, både når det gælder vægttab og forbedring af udholdenheden. Grunden til at man taber sig ved at skære ned på kulhydrater er at kroppen forbrænder kulhydrater før fedt – altså står kulhydrat først i kroppes forbrændings hierarki. Spiser man store mængder kulhydrater er det ikke sikkert at kroppen når at forbrænde fedt, før du indtager nye kulhydrater, som så springer foran i køen. Spiser man derimod en kost der er lav på kulhydrat, vil kroppen meget hurtigere begynde at forbrænde fedt – og på den måde, automatisk give et sundt vægttab.

Laksesalat med spidskål, cashewnødder og brøndkarse


I følge Dm´s (Private beskeder sendt på instagram) kan jeg forstå at mange af jer er interesseret i opskrifterne – So here it is. Håber det kan inspirere til en sundere livsstil – om ikke andet inspirere til gode, sunde, hurtige retter i hverdagen. Har du nogle spørgsmål eller måske andre gode Low carb råd du vil dele med mig, er du mere end velkommen til at skrive. Glæder mig til at høre fra dig.

Husk at du også kan følge mig på Instagram @Nadialinevonbach, hvor jeg dagligt ligger stories op fra træning, min kost, events, livet som influencer og ikke mindst hverdagsglimt. Møs

 

3 kommentarer

 • Åh.. halloumi! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta Ebbesen

  Du er så sej Nadialine 👍🏻. Jeg vil følge dig og dine opskrifter, for jeg skal skal også tabe mig. Håber det er okay. Knus fra Britta😘🙅❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Hvor er du sød britta. du er mere end velkommen til at følge med. det er jo kun dejligt at vi kan følges ad.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This and that og mit fødselsdags outfit