Mit prikket suit og fødselsdags planer

This and that og mit fødselsdags outfit

Jeg er nettop hjemvendt og er tilbage i vordingborg efter 1 uge hos mine forældre – og nej det er ikke fordi der er knas forholdet. Ren og skær fordi jeg elsker at være hos mine forældre, og ligger en flid i at bruge så meget tid med dem, som muligt. Samtidig har min mor og jeg forberedt os på et loppemarked vi deltog i, i lørdags. hvilket jo kræver en del forberedelse når man har så mange ting og tøj som os, vi bare gerne vil sælge ud af. Loppemarkedet var en kæmpe succes – Vi planlægger faktisk at holde endnu et i nærmeste fremtid.

Shop  | Blazer  |  ligende nederdel  Støvler  |


Min fødselsdag i tirsdags var også en succes. Som skrevet i mit tidligere indlæg var min dag spækket med brunch, vin og frokost aftaler – var faktisk på farten hele dagen. var blandt andet på en fransk cafe i ny østergade, jeg klart kan anbefale at ligge et visit, som hedder Beau Marché. Bea Hentede mig i københavn ved 19 tiden hvor vi kørte på bakken, spiste stægt flæsk ad libitum og fik en is på hjemvejen.

Mit outfit var ret sommerligt grundet vejret (Det er altid godt vejr den 30 April)  – Det er jo fordi, jeg er så ualmindelig sød året rundt ( spøg til side)

Blazeren er splinter ny – Ville egenlig ikke ha købt den, men kunne simpelthen heller ikke lade være. Tænkte også at den passede godt til nederdelen, som jeg købte sidste år i Helsingborg – Har ledt og ledt i håb om at jeg kunne finde en ligende nederdel at linke til, men farven er umiddelbart ikke til at støve op pt, dog fandt jeg én som stilmæssigt minder om den, som jeg har linket til længere oppe.

Støvlerne er en gave fra Nelly.com og hånden på hjertet! Det er de bedste støvler jeg længe har haft – Man kan måske se dem bedre i indlægget Mit prikket suit og fødselsdagsplaner – Lig også lige mærke til de fine øreringe jeg har på – dem har min veninde Emilie lavet og givet mig i fødselsdagsgave, sammen en fantastisk bog jeg vil fortælle om i et kommende indlæg.

Håber i har haft en god weekende. Jeg har massere indlæg i ærmet, så kom endelig forbi igen as soon as possible, og husk du også kan følge mig på Instagram @Nadialinevonbach, hvor jeg dagligt ligger hverdagsglimt op. Møs


 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit prikket suit og fødselsdags planer