Skab ro, balance og atmosfære med smukke plakater fra desenio

LAVII LAVII – Min egen lille smykke virksomhed

Jeg har startet min egen lille smykke virksomhed, Et perle univers uden lige, med super fine items – designet og håndlavet af mig. Hvis jeg selv skal sige det, er det blevet til nogle virkelig flotte kollektioner, som jeg er super stolt af at vise frem.

Ideen til LAVII LAVII opstod i midten af 2020 – Under lockdown, midt i pandemien. Det var egentlig bare et kreativt projekt,for at have noget at tage mig til – men ret hurtigt kunne jeg mærke, at der var mere i det, end som så.

Det er efterhånden noget tid siden.. Derfor tænker jeg at det er helt essentielt at lave et såkaldt “comeback” ved at fortælle lidt om LAVII LAVII.

“Æblet falder ikke langt fra stammen”

Min bonus farfar var guldsmed, en meget dygtig én af slagsen. Foruden hans vilde faglighed inden for guld og diamanter, var hans nieche rav smykker. Jeg husker hvor højt jeg elskede at få lov at være på hans værksted, hvor vi lavede halskæder af rav vi selv havde fundet og bragt hjem fra Fanø. Desværre er han her ikke længere, men han plantede et frø i mig. Et frø jeg først har turde, at lade spire nu.

Når jeg tænker over det havde han et skarpt øje for detaljer, det æstetiske og smukke – noget jeg uden tvivl har fået med mig og bruger i mit eget arbejde som autodidakt smykke designer.

Her et kig på min personlige favorit kollektion – også den allerførste kollektion jeg har kreeret, som jeg har givet navnet GRACE. Det er en kollektion der er inspireret af de mennesker som altid har vist støtte og ubetinget kærlighed.


Tar man et hurtigt kig på mine designs, vil man uden tvivl kunne mærke min fascination for perler – og hvorfor så lige perler? Ganske enkelt fordi perler kommer fra naturen, er unikke – og sjældent finder man 2 perler der er helt ens. Ligesom os Mennesker <3The GRACE Collection – Kollektionen består af 4 key items

#1 Grace chain. Pris 649kr ( uden barok vedhæng) 749kr ( med barok vedhæng)

Cool og klassisk kæde med kant. Kombination af 18 karat guldbelagt chain af ædelstål og ægte ferskvandsperler i 3 størrelser 4mm-7mm og clasp lås.
Bemærk: at grace chain kan laves med eller uden barok vedhæng, og flere længder.

#2 Grace choker. Pris 549kr

Grace chokeren du ser på billedet foroven er Skabt af  de smukkeste 5mm ægte ferskvandsperler samt 18 karat guldbelagt clasp lås. Den fås også med en alm Cirkellås og kan laves i flere længder.

#3 Grace Bracelet. Pris 449kr

18 karat guldbelagt ædelstå med to af de fineste ferskvandsperler, som symbolisere er bånd – et mor/datter bånd, et bånd mellem to bedste veninder eller søskende. Derfor er dette armbånd og tiltænkt som en fin gave til en som man har kær. Jeg anbefaler at man vælger armbåndet en cm større end hvad ens håndled måler.

#4 Grace earings Pris 429kr

De smukke barok earchains er ørestikker til både det cool og klassiske look.
Ørestikken og kæde er lavet af 18 karat forgyldt ædelstål – guldkuglen på selve ørestikken måler 2mm.
Bemærk at alle barok perler er unikke og kan variere i form og størrelse – Barok perlen måler i mellem 20-25mm


Webshoppen er stadig undervejs, derfor kan jeg kun linke til LAVII LAVIIs Instagram. Det er også her du ( Lidt endnu) Stiller spørgsmål og bestiller via DM. – Og fordi du har læst hele indlægget og selvfølgelig støtter mit nye virke, vil jeg gerne vise min taknemmelighed og give dig 40% rabat på dit første køb hos Lavii Lavii – Brug koden LAVIIBLOG når du bestiller.

Kære Du <3 Af hjertet tak fordi du kiggede forbi. Jeg vil løbende præsentere flere af mine designs –  “So…. I would love for you to stick around every now and then”.

 

1 kommentar

  • abl

    Hvor er dine smykke bare super fine, glæder mig til at se flere….

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skab ro, balance og atmosfære med smukke plakater fra desenio