En tidsløs vinter garderobe

Hår tips og Produkter der består en hver hår situation

Hei friends! Glædelig 1. december. Er det ikke fantastisk! Idag er der intet mindre end 24 dage til juleaften – og så har jeg lige smidt den vildeste Jule Give away op på min Instagram story!!! ( @Nadialinevonbach) – Nysgerrig?? Før jeg hopper på date med min rockstjerne har jeg udarbejdet et meget efterspurgt indlæg, jeg tænker kan besvare mange af de spørgsmål jeg ofte bliver stillet, når det kommer til hår – So here it is.. love ya all!!

wellaplex8HÅR TIPS OG PRODUKTER DER BESTÅR EN HVER HÅR SITUATION

Hvem bestræber sig ikke på et sundt, smukt og misundelseværdigt hår.  Jeg går virkelig meget op i mit hår og ikke mindst hvordan jeg plejer det bedst muligt, fra inders til yderst. Mit største ønske er at gro mit hår langt – Men Rom blev jo ikke bygget på en dag, som man siger. Vejen kan føles vildt lang og ganske enkelt, ligger der en masse arbejde i at opnå ønske håret. Heldigvis findes der et utal af produkter der kan gøre vejen en del nemmere – så derfor får du hér, alle mine bedste hårtips. Hårtips jeg selv benytter mig af, samt de produkter jeg ikke kan leve uden.

great-hair-product-to-save-your-hair


Click to shop | 1. Dyson Hair dryer* | 2. Dry cleanser* | 3. Nioxin system | 4.  SugarBearHair* | 5. Curls creative iron | 6. Overnight recovery | 7. WellaPlex | 8. Night rescue | 9. Root shoot |


Spis sundt

Ligesom din kost påvirker alt andet ved din krop, så påvirker den også dit hår. Selvom håret består af døde celler, har det stadig brug for vitaminer, proteiner og masser af væske for at se sundt ud. Fødevarer som laks, skummetmælk, yoghurt, spinat, broccoli og gulerødder siges at være gode at spise, da de indeholder Omega 3, kalcium og vitaminer, som gavner håret. Derudover findes der de poulære SugarbearHair* som er anbefalet af de fleste amerikanske A-list celebs – heribland selveste Miss Kim K. Jeg har selv taget disse et stykke tid, og er blevet helt vild med disse små vingummibamser. SugarBearHair indeholder alt hvad du behøver for at dyrke det sundeste hår, som kan vokse sig længere og stærkere. De Nære håret indefra og Forbedre hårets styrke, udstråling og elasticitet.

Vask IKKE håret hver dag

Du ved det jo godt i forvejen, ikk’? Det er bare ikke sundt at vaske håret hver dag. Det slider, gør håret glansløst, fladt og generelt bare trist at se på. Når trangen til at vaske hår opstår (for det gør den jo), så kan jeg anbefale at bruge Nioxins dry cleanser. Spray ved rødderne, rod op i håret, og sæt det, som du plejer. Jeg sværger, at ikke en sjæl kan se, at du ikke var under bruseren i morges!

guilty2

Et sundere hovedbundsmiljø.

Hår uden en sund hovedbund er ligesom et træ uden faste rødder – usikker, sårbar overfor ødelæggelse og ude af stand til at optage de næringsstoffer det behøver for at gro. Forskning har faktisk bevist at en regelmæssig vedligeholdelse af hovedbunden, er et vigtigt element mod et smukt hår – og nettop det har jeg bevis for er sandt. Jeg har flere gange skrevet om nioxin her på bloggen and here we go again! Siden oktober 2016 har jeg lagt en masse energi i at gro mit hår kraftigere, sundere og længere. Dette har jeg gjort ved at benytte mig af Nioxins produkter. Jeg bruger selv System 3 (Der findes 6 systemer til 6 forskellige hårtyper) Alle består af en cleanser (shampoo), en Scalp Revitaliser (conditioner) samt en leave in Scalp Treatment – og venner this is the shit hvis du lider af hårtab og tyndt hår, som jeg gjorde for bare 1 år siden.

Hvordan virker det:

 • CLEANSER
  Hjælper med at fjerne tilstopning, fedtsyrer og miljørester fra hovedbundens hud og hår. Renser og styrker skader samt brud på hår strået og opbygger et tykkere udseende.
 • SCALP REVITALISER
  En letvægtsbalsam, der hjælper med at give hårfasthed, kontrol med fugtbalancen og sætter blodcirkulationen i hovedbunden igang, og derved vækker hår som ligger i dvale til live.
 • SCALP treatment
  Indeholder antioxidanter og botaniske stoffer, der hjælper med at give et forfrisket hovedbundsmiljø.

Nioxin har udviklet mange andre fantastisk produkter, som  går ind og hjælper på specifikke hår problemer og områder ( feks hvis du har områder hvor du er svært tyndhåret) – Men alt det har jeg skrevet om i indlægget  Sådan undgår du hårtab og irriterende tyndt hår -Taber du masser af hår, kan jeg klart anbefale Nioxins Night rescue som er en intensiv behandling mod hårtab. Den massageres ganske enkelt i hovedbunden om aftenen inden du går i seng – og er udover min begejstring for virkningen, også klinisk bevist.

saco-hair-nadialine

Farvebehandlinger uden frygten for skadet hår.

I som følger med på Instagram og ser mine stories, vil vide at jeg forrige uge besøgte Wella studios for at få en Wellaplex behandling. Helt konkret sikre en WELLAPLEX behandling at håret holder sig sundt i alle faser af farveprocessen. Med WELLAPLEX kan både drastiske eller små forandringer gøres med sikkerhed om, at håret vil blive sundere og mere fleksibelt og nemmere at håndtere, hvorfor du endelig kan farve dit hår, som du vil, og når du vil (uden at være bange for at ødelægge dit hår). For at få fuldt udbytte af salonbehandlingen anbefales No3 Hair Stabilizer derhjemme en gang om ugen for at holde håret stærkt mellem frisørbesøgene.

Et fyldigere hår – Bigger is better

Drømmer du om stort voluminøst hår som en hollywoodstjerne kan jeg her anbefale dig 2 produkter hvor du tydeligt kan se og mærke en hårrejsende forskel. Vil du have mere fylde i håret, kommer du absolut ikke uden om en føntørring. Brug Wella Root shoot ved hårrødderne i det våde nyvasket hår og Nioxins thikning spray i længderne. Jeg han garantere det vil  bevarer fylden i det tørre hår – Hele dagen!

nadialine-saco-hair-7

Undgå unødvendig varme

Det ser lækkert ud, når håret er stylet med glattejern eller føntørrer, men faktisk har håret  ikke så godt af det. Dog kan du  sagtens gøre noget for at minimere påvirkningen. Investér feks i et ordentligt styling jern som har keramikplader og en føntørre som ikke brænder håret af – her mener jeg at det bør være én, som er varmetempereret og ikke bliver for varm. Jeg faldt bla over Dysons prisvindende supersonic hårtørre, som er skabt til at tørre håret hurtigt, men vigtigst af alt skånsomt. Lufttemperaturen måles 20 gange i sekundet, hvilket gør at temperaturen holdes under kontrol og giver håret mere glans fremfor at udtørre håret. Et ekstra plus i bogen er at den overhovedet ikke larmer.

Læs også: Som en ansigtsbehandling til hovedbunden


1 kommentar

 • Martin

  Hej Nadia.
  Ja 1 December idag, skøn måned, ser også hyggeligt ud, med julelys på træer, bygninger osv.
  Mit jule ønske fra dig er 😊 at vi altid kan holde kontakten, også med M karriere, Jeres liv osv 😉
  Det er godt nok, et flot hår du har, ser mega sundt ud.
  STORT knus herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tidsløs vinter garderobe