Efterårets Key item

Sådan ungår du hårtab og irriterende tyndt hår

Jeg har en længere periode benyttet mig af hair extensions, hvilket mere eller mindre for mig har været årsagen til et dårligt hovedbundsmiljø, hårtab, tyndt hår og spaltede spidser. Rent ud sagt – et hår der aldrig er groet længere, end til skuldrene. Jeg har normalt til fint hår, og har erfaret at mit hår gror ualmindeligt langsomt,  – men det kan jeg nu konstatere, er et overstået kapitel. Lider du af tyndt hår og hårtab, har jeg her en løsning jeg med sikkerhed, ved bekæmper problemetimg_4919

De sidste 10 måneder har jeg udelukkende vasket mit hår i Nioxin, og benyttet deres hovedbundsprodukter efter hårvask, samt en serum inden sengetid. Forskellen er så markant at M har kommenteret på mit hår flere gange. Det er blevet så fyldigt! Det vildeste er at jeg ikke har haft naturlige krøller siden 14 års alderen. Nu er det præget at de fineste krøller hvis jeg lader det lufttørre, som i indlægget Efterårets Key Item. For ikke så længe siden talte jeg med Katrine som er nioxin educator, hvor jeg nævnte det med krøllerne, og hun responderede med at det er fordi mit hår er blevet meget sundere og de enkelte hårstrå stærkere. Det er  jo er et tegn på at det går den rigtige vej med mit lille projekt.

Lad mig sige det sådan hér – Jeg har en skaldet plet i hovedbunden som stammer fra en medicinsk fejl, hvor indholdet af et drop, lagde sig ind under min hud i hovedbunden og smadrede alle mine hårsække. Der er aldrig vokset hår efterfølgende. Men efter jeg er begyndt at bruge Nioxin kontinuerligt, er der kommet nye hår i kanten af den skaldet plet. Det er altså for vildt!! Udover det havde jeg for 10 måneder siden ualmindelig tynde og ret høje tindinger, som kun var dækket af små babyhår. Det var så slemt, at satte jeg mit hår op i en knold, var jeg nødt til at farve mine tindinger op, med øjenskygge tilsvarende min hårfarve. Dette er ikke tilfældet længere.

nioxin behandling

Sådan bekæmper jeg hårtab og gror mit hår stærkt og fyldigt:

Nioxin har 6 systemer. Hvert system er designet til at skabe og vedligeholde et optimalt hovedbundsmiljø med henblik på at løse de problemer der er forbundet med tyndt hår og generelt hårtab. Nioxin bruger avanceret teknologi til at levere tykkere, fyldigere og tættere hår. Som nævnt tidligere har nioxin 6 systemer der er opbygget på 3 trin. En Cleanser shampoo, en scalp revitaliser conditioner og en scalp treatment, der sprøjtes i hovedbunden efter hårvask (Jeg bruger system 3). Derudover bruger jeg yderligere 2 produkter. Diaboost som løfter hårrødderne, og opbygger et fyldigt hår, samt Night density rescue, som jeg bruger hver aften inden jeg går i seng. Senest har jeg tilføjet Hair booster til min daglige rutine om at vokse mig selv et langt og stærkt rapunzel hår. Denne ultra-koncentrerede formel med CoZyme-10 Vitamin Complex bruger jeg på områder, hvor håret er tyndt, så som høje tindinger, mine bare pletter, og andre steder hvor håret er ultra tyndt.


Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårets Key item