På det seneste har jeg..

#GlowGoals – Mit sommer look med lóreals wake up & glow produkter

For ikke så længe siden, talte jeg på min instagram story, om mit go-to sommer-look, og viste nogle af de produkter jeg bruger for tiden. Jeg elsker glow – masser af glow.. Hvem gør ikke det? – I viste ihvertfald kæmpe interesse, så tænkte at det var på sin plads, at gå lidt mere i dybden med de produkter jeg bruger fra Loreals wake up and glow serie.

Da Loreal præsenterede mig for disse 6 henrivende glow produkter, kendte jeg allerede til BB Cést magic, som dækker let og naturligt. Jeg bruger den primært over sommeren i stedet for foundation da den er let og efterlader en smuk ensartet hud. Derudover indeholder den Solfaktor 12, antioxidanter og giver 24 timers hydrering.

Før jeg bruger BB Cést magic er der to andre produkter jeg vil præsentere jer for – Nemlig CC Cést Magic og Glow chérie porcelain glow. – Begge produkter bruger jeg før min BB cream, for at opbygge det bedst mulige fundament for et perfekt “wake up and glow” look.

CC Cést Magic – et anti redness produkt.

CC Cést Magic bruges på røde spots eller hvor huden har en rødlig undertone. Måske du har set min seneste story på instagram, hvor jeg viser på hånden, hvordan produktet neutralisere det røde og efterlader huden glat og ensartet. Hvis ikke, så hop lige ind på min profil under højdepunkter og se det. Det er altså ret vildt! Højdepunktet hedder Wake up and glow.

Glow Chérie Porcelain glow.

Som skrevet tidligere bruger jeg endnu et produkt før jeg ligger min BB cream. Nemlig Glow chérie porcelain glow (Denne bruger jeg i hele ansigtet) Porcelain Glow er det ideelle produkt hvis du ønsker at vinke farvel til en kedelig og trist hud. Den giver en helt ubeskrivelig glød, og efterlader huden strålende, glat og fløjlsblød. Derudover er den beriget med vandmelon ekstrakt og har en skøn duft, som jeg personlig er helt vild med.


Shop | CC Cést Magic | BB Cést Magic | Glow chérie Light glow | Glow chérie porcelain glow |


Blush med Glow mon amour melon dollar baby.

Rouge kan gøre underværker for både udseende og udstråling. Med den rette blush ser du straks både mere frisk og sund ud. Glow mon amour melon dollar baby er 1 af 3 i highlightning drops serien fra Loreal. – Den kan både blandes i din foundation eller lægges under din BB cream for at skabe en smuk shimmer-ish effekt – Dog vil jeg mene at Melon dollar baby er beregnet som blush til æblekindene – Den giver nemlig en smuk naturlig lyserød glød.

Sådan gør jeg:

Der skal kun en dråbe til. Med fingerspidserne dupper jeg den flydende lyserøde blush midt på æblekinderne. Er du i tvivl hvor produktet skal duppes på, så smil og dup på det rundeste punkt på kinden. For at opnå friskhed, glød og det mest naturlige look, skal produktet tones ud – Ellers kan det hurtigt se alt for malet ud.

Shop  | Shake & glow setting spray  | Glow Mon amour melon dollar baby  |


Shake & glow setting spray – Prime, set and refresh

Jeg er vild med den her nye multifunktionelle Shake and glow spray. Jeg bruger den primært som det sidste trin i min make-up rutine, for at få make uppen til at holde hele dagen. Derudover, bruger jeg den som en “pick-me-up” i løbet af dagen, for at friske op og genoplive den fine sommerglød. Misten er mild i duften og fin i sprayen.

Jeg er generelt kæmpe fan af setting sprays, og den her gør bare min kærlighed endnu større. Kan virkelig anbefales.

Sidst men ikke mindst dupper jeg Glow chérie light glow på kindbenene, næsetippen og amour buen – dette gør jeg for at fremhæve mine bedste træk og selvfølgelig mit glow. Glow cherie light glow kan også bruges under din BB cream / foundation, ligesom Porcelain glow – dog skal man være lidt mørkere i huden end jeg er. Det vigtigste når jeg tænker sommer makeúp, er at vælge lette produkter, som huden kan ånde og stråle i – og som egner sig til sol, varme og måske stranden.

Kan du heller ikke få nok glow?? – Hvilke produkter bruger du til dit Go-to sommerlook?


1 kommentar

  • Fie

    Jeg sørger for altid at have blod ud og så kommer jeg en dråbe glow drops i min foundation

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste har jeg..