Hjemvendt fra landet og links til mit meget efterspurgte outfit

På det seneste har jeg..

Ubevidst, kommer jeg ofte til at forsømme bloggen lidt, fordi instagram er dér jeg opdatere “on life” til hverdag. Men bloggen kan selvfølgelig meget mere (guides, collager, anbefalinger, billederepotager og outfit posts  – alt det jeg plejede.

Jeg arbejder virkelig på at finde mit gamle “blogger-jeg” frem, hvor bloggen var højt prioriteret og jeg sprøjtede skønne indlæg ud af ærmet. “Over-all” brænder jeg helt vildt for det, men føler ikke rigtig jeg har kunne finde mig selv i alt det her.

Det hele startede med det virkelig hårde break-up jeg gik igennem sidste sommer. Jeg mistede i nogen form mig selv og kunne slet ikke finde ud af hvordan jeg skulle agere på bloggen. Det var et absurd pres og det endte med at jeg faktisk  ( som i ved)  tog en lang pause hvor jeg bare fokuserede på mig selv. – Efterfølgende er jeg blevet  fokuseret på, kun at skabe content når jeg ikke føler det som et pres – Det skal i virkeligheden også være det der driver mig. Lysten og glæden ved at dele ud.

Med det sagt, er det længe siden jeg har lavet et indlæg om hvad jeg har lavet på det seneste – So here vi go. På det seneste har jeg….

Været til backstreet boys koncert i royal arena, med en veninde jeg ikke har set i 8 år. Vi var begge hard core fans som teenagere – Det har faktisk ikke ændret sig siden. Vi har også været til stort set alle Bsb koncerter sammen, og var enige om at den her var den fedeste.

Drukket cocktails på toppen af carlsberg byen, til det fineste event, arrangeret af Make influence. Se mit lækre farverige outfit HER – Desuden spiste jeg frokost med True north igår og blev præsenteret for en helt fantastisk beauty serie, jeg kommer til at skrive meget mere om.

Tænkt over at starte på uddannelse – Drømmer om at arbejde med kreativ kommunikation, medie og grafisk design – så tænker at medie design ville være noget for mig.

Shop | Strik (ligende)* | Nederdel  |  Støvler* | 


Hængt ud på karbæksminde strand med min nye kæreste. Jeg elsker at være tæt på vand og strand, men stranden i vordingborg kan slet slet ikke sammenlignes med karbæksminde. Wow et sted. Kurven var pakket med  hjemmebragt iskaffe, bagels og kongespil, og så blev vi  til solen gik ned. ( Skal huske at sige at jeg er verdens dårligste taber – især når man taber 7 gange i træk i kongespil)

Været ved tatovøren sammen med Bea ( min kæreste) som skal have lukket en hel arm. På skulderen har han brugt et billede af mig og gjort mig til en indianer pige. elsker det! Tænk at være en del af en tatovering. Seriøst se den lige Her – den er så flot so far!!!

Fået grønne fingre – mine planter vokser som aldrig før. Så meget at jeg har været nødsaget til at opgive min hyggekrog på altanen så min tomatplante kan være der. Da jeg fik den i fødselsdagsgave d 30 april, havde jeg aldrig i min vildeste fantasi troet at den ville vokse sig 2 hoveder højere end mig – Men kan nu alligevel ikke lade være med at synes det er lidt hyggeligt, og glæder mig over tanken, om at sætte tænderne i mine egne hjemmedyrket tomater.

Mindet mig selv om hvor vigtigt det er at mærke efter indeni, være til stede og nyde den virkelige verden.

Fordybet mig i mordsager med Emile ( min bedste veninde). – Er der noget jeg elsker, så er det politiets arbejde – især når det kommer til efterforskning og opklaring af spændende kriminalsager. I sidste uge tog vi på politimuseet på fælledvej og thank god jeg har en at dele den interesse med. – Er der btw nogle af jer, som hører podcasten Mørkeland?

Skudt disse billeder med Caroline i køge. Faktisk skulle vi ha været til et event med NYX på skodsborg  – dog nåede vi det ikke pga trafikken – Så kaffe og billeder i køge faldt meget naturligt. Caroline har jeg faktisk mødt igennem bloggen. Hun var vinder af min Yves rocher give away sidste år, hvor jeg tog ud og afleverede gaven – Siden har vi været veninder. Skønt hvordan man møder hinanden ik?

Købt ny bil. – Ford Kaén kunne desværre ikke gå igennem syn – så måtte ufrivilligt gå af med den. Heldigvis er min nye KIA noget af en opgradering. Er gået fra cd afspiller til apple car play, aircon, varme i sæder & ret – og så har den samtale anlæg – Har slået et billede op på instagram Her


 

1 kommentar

 • Martin

  Hej søde Nadia.
  Det er dejligt at, høre fra dig på bloggen 😊
  Det lyder rigtig lykkelig, som du har fuldt ud fortjent, er så glad på dine vegne.
  Karrebæksminde er et fantastisk sted, jeg bor kun 10 km derfra ca, så skulle du være kommet forbi 😉
  Jeg er så glad for at, jeg er flyttet herned, stille og roligt og skøn natur osv osv, har boet her snart 2 år.
  Ja tillykke med din flotte nye bil 🚗, jeg håber rigtig meget at, vi kan mødes en dag, er længe siden jeg har mødt dig, fantastisk flot tato Bea har fået, med sin fantastiske kæreste på.
  Knus Martin.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemvendt fra landet og links til mit meget efterspurgte outfit