Hår tips og Produkter der består en hver hår situation

Gaveæsker der med garanti skaber glæde hos modtageren

Juletid er gavetid! Det er skønt, når julen nærmer sig – dog kan juleshopping og gave indkøb ofte føles mere stressende end som så – og man vil jo så gerne give en flot gave, som også har lidt omtanke bag sig. right! I dette indlæg deler jeg derfor et lille tip, der virker i en hver julegave-indkøbs-presset situation – Gaveæsker med skønne produkter er altid et hit. – og oftest fås de til en fordelagtig pris.

the-body-shop-gaveaesker-3Her finder du de bedste gaveæsker

Et Beauty brand der kan det der med gaveæsker er The body shop. De har noget til både Far, mor, lillebror, kæresten, storesøster, bedstemor, veninden ect. De har alt – og hvem synes ikke The body shop er the bomb? Det er ikke så længe siden The body shop forærede mig en julesok på størrelse med mig selv (fyldt til renden med gaveæsker) – og i forbindelse med det highlighter jeg idag alle mine TBS favoritter – Du skal blot læne dig tilbage og vælge hvilke du vil forære væk, og hvilke du selv vil beholde …

I år er The body shop gået sammen med International Alert for at hjælpe 600 syriske flygtningebørn med at blive børn igen. Hver en købt gaveæske fra julekollektionen hos The Body Shop hjælper et flygtningebarn fra en krigszone med at lege et sikkert sted. Dvs at du ikke bare glæder én du har kær – Du glæder altså også nogle mennesker som intet har. Læs mere om Play for peace kampagnen HER

the-bodyshop-gaveaesker-5En Eksklusiv gavekollektion.

Jeg er især vild med The body shops samarbejde med House of Holland som har designet den fineste, og mest eksklusive gavekollektion til play for peace kampagnen. Feks denne mega seje robot money box som er fyldt med fruity goodies. ( 3 shower gel og 3 lip butter ) – bedst af alt, kan den bruges som sparrebøsse efterfølgende.

Jeg har efterhånden prøvet en del produkter fra The body shop, derfor har jeg hér linket til 6 gave ideer, der med garanti skaber glæde hos modtageren. Alle produkter er nogle jeg selv har prøvet, bruger i min hverdag og er rigtig glad for. Oils of life er helt sikkert en af de uundværlige. – Ligeledes er British rose plumping masken. White musk sættet gav jeg M i 1 advents gave, og jeg kan fortælle jer den dufter godt. En perfekt julegave ide til far, søn, bedste ven eller din kæreste. Just sayin!

xmas-gifts-tbs-this


Click to shop | 1. Kiss and tell born lippy wand | 2. White musk fragrance kit for him | 3. Shimmer puff | 4. Oils of life | 5. Robot money box | 6. British rose plumping mask | 7. House of holland lip collection Limited edition |


Den aller føste body butter.

Vidste du at den første Body butter nogensinde, var Mango  og blev lanceret i 1992. Siden er der kommet alverdens dufte til – Jeg husker tydeligt at jeg som lille blev introduceret for the body shop af min mor som brugte spandevis af coconut body butteren. Hun duftede altid af ferie. Stadig den dag i dag, er coconut body butteren øverst på min favorit liste af body buttere!

the-body-shop-gaveaesker-89


Coconut festive picks


the-body-shop-gave-aesker-collageJeg er mega vild med Limited Edition Matte Lip Liquid Collection. Æsken er  vildt cute og er også fra den eksklusive gave kollektion, designet af House og Holland . Indeni finder du Tre langtidsholdbare matte lipsticks, som er en perfekt gave til en hver  beauty freak.

Indeholder:

Matte Lip Liquid Nairobi Camellia 034 8ml

Matte Lip Liquid Mauritius Dahlia 017 8ml

Matte Lip Liquid Windsor Rose 032 8ml

countdown-to-new-year-the-body-shopCountdown to new year er genial! En rigtig fin gave fra veninde til veninde, mor til datter eller omvendt. Den indeholder 8 gaver. En til hver dag fra D. 25 til D. 31 Dec. med alt det der er med, til at gøre dig klar til nytåret.

the-body-sho-gaveaesker-2Der er absolut ingen tvivl – Jeg elsker The body shop for deres ualmindelig lækre produkter. Men ikke kun det tiltrækker mig. Jeg er også helt vild med deres etiske og bæredygtige engegement for at berige vores klode, fremfor at udnytte og ødelægge den – Du kan læse mere om deres Commitment HER

Hvad du ønsker skal du få.

I weekenden den 15.- 17. december opfordrer The Body Shop forresten deres kunder til at tænke en ekstra lille gave ind i juleindkøbet, som doneres til lokale udsatte børn og unge. Kunderne kan donere alt fra et lille The Body Shop produkt til en større gave. Butikken vil så donere et tilsvarende produkt/gave. Hver The Body Shop butik vælger selv, hvem støtten skal gå til lokalt, og dette vil fremgå af skilte og donationsposer i butikkerne.

The Body Shop butikkerne støtter blandt andet lokale: kvindekrisecentre, væresteder for unge, Julemærkehjem, TUBA, børnehjem, Red Barnets asylcenter, Røde Kors julehjælp, ungdomsinstitutioner og kræftramte unge. Du kan Kigge forbi din lokale The Body Shop og se, hvem de støtter. Skulle du få lyst til at være med til at sprede lidt lys og ekstra juleglæde lokalt, så vil det helt sikkert blive taget imod med kyshånd af et barn, der ikke havde regnet med det.


Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hår tips og Produkter der består en hver hår situation