Mine 7 juni favoritter

Evakueret i Paris

nadialine-zadig-voltairezadigvolltaire-nadialinezadigetvoltaire2zadigetvoltaire4zadigetvoltaire7Click to shop / Kawai tattoo deluxe Leather jacket / Circus Camisole Top / Deluxe Jeans / Joe Boots


Hei sweeties. Mine dage i Paris har på en og samme tid været fantastiske, men også mega kaotiske. Jeg har desværre ikke haft tid til at opdatere, da programmet har været ualmindelig stramt. Jeg boede på det sejeste hotel og har mødt så mange fantastiske mennesker – Ikke bare bloggere, men også jounalister fra de største magasiner i hele verden. Planen var at jeg skulle være afsted fra torsdag til lørdag – men pga Bombetrusler i lufthavnen i Paris, blev terminalen evakueret, og jeg måtte vente 2 døgn yderligere, for at komme hjem til København. Heldigvis blev jeg indlogeret på et rigtig dejligt hotel nær triumfbuen, og fik mulighed for at komme ud til eiffel tårnet, som jeg ellers ikke ville ha nået ( held i uheld, må man sige) – Jeg har så mange billeder fra turen der skal kigges igennem – glæder mig så meget til at fortælle mere specifikt om turen. Håber i fulgte med på min instagram story, hvor jeg postede en masse glimt fra turen. hvis ikke – no worries, der er nemlig rigtig meget spændende på vej ( Paris er magisk). Indtil da skal i ikke snydes for dette mid summer style – Læder sagen fra zadig & Voltaire har i set før – er sygeligt forelsket i den. Ved ikke hvad det er med mig og zadig. Tror vi har en seriøs fling, going on. haha – Må i have en rigtig dejlig dag.


Photo Michael Sell

3 kommentarer

 • Smukke billeder! Godt det ‘bare’ var trusler, og du er hjemme i god behold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Tusind tak camilla. Ja heldigvis for at det bare var trusler. <3 men det var skræmmende alligevel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Tusind tak. Ja gudske tak og lov for det bare var trudsler. Men det var nu lidt skræmmende alligevel <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 7 juni favoritter