Chic shopping for Paris

Mine 7 juni favoritter

Idag rejser jeg til Paris! Her skal jeg nyde de næste 3 dage, med en håndfuld europæiske jounalister og influencers som jeg selv. Jeg har pakket kufferten med de fineste items og glæder mig til at slentre i de smukke gader, som en tilbagelænet, selviscenesat Parisianer. haha – Hvilken god måde at slutte juni måned på, hva?! Der ligger en masse gode oplevelser forude og kan kun forestille mig hvor fantastisk denne tur bliver. Inden jeg sætter mine små fødder på flyet mod paris, er det tid til at highlighte de items, og produkter der gjorde min juni måned ekstra aha! – og wow agtig.

juni-favoritter-3Filorga Scrub & Mask.

Jeg havde et frokost møde med min Pr Darling Karina fra Scandinavian cosmetics i starten af juni, hvor jeg fik denne maske med hjem. Som i ved er jeg true fan af sensai, så føler mig kinda utro, når jeg nu er blevet så tiltrukket af dette “nye” og spændende beauty brand. Men der er god grund til at være tiltrukket. Den Eksfolierende maske, både ilter og producerer ny frisk glød – Mindsker poorer og gør hudens tekstur finere og glat. Helt grundlæggende smøres produktet i ansigtet med små cirkulære bevægelser -når skrubben er afsluttet, lader man produktet sidde – Teksturen vil nu omdanne sig til en aktiv mousse NCTF® der øger celleregenerering og mikrobobler af ilt frigives for at tillade trist og kvæget hud at trække vejret. Når boblerne er forsvundet, skylles masken af og voila!

Brighter White

Jeg er normalt meget påpasselig når det kommer til diverse tandblegningsmidler som findes på markedet, og jeg var faktisk også ret skeptisk da jeg klikkede dette kit hjem.Men. Dog er jeg faktisk ret overrasket over hvor effektivt det virker. Jeg både ryger og drikker kaffe – så mine tænder blive hurtigt misfarvet. Allerede efter 2 gang, kunne jeg se en markant forskel. Selvom mine tænder er blevet hvidere, er jeg endnu ikke færdig med de anbefalede antal blegninger, men lover at vende tilbage med det endelige resultat.

juni-favoritter-collage-2Click to shop / 1. Olympus Pen F / 2. Slippers from Zara / 3. How to be parisian / 4 Sensai flawless satin foundation  ( will be launched soon ) / 5. Filorga Scrub & Mask / 6. Brighter white / 7. Betula cup /


Olympus Pen F

Dette kamera er ganske vist en ældre sag, som jeg investerede i sidste år inden jeg tog til Tokyo. Men fordi det er så genialt fortjener det at blive anbefalet. Vil du gerne være blogger, fremstå proff  og ikke mindst have succes med det – skal du som det vigtigste ligge vægt på billede kvalitetet. Billed kvalitet frem for alt. størrelsen har også en afgørende rolle – for hvem gider slæbe et spejlrefleks kamera med over skulderen, når man kan have det i håndtasken.

How to be Parisian

En spændene bog som handler om den franske kvindes syn på kultur, mode og attitude. Det er en spændende og humoristisk bog, hvor man lære at begå sig som en pariser uanset hvor man befinder sig. Det sjove og mest pudsige ved denne bog, er at jeg altid gerne har ville læse den – så fik jeg den i en goodie bag til Contreau fizz eventet – begyndte at læse den, og så modtog jeg invitationen til Paris. Er det ikke sjovt. Der må være en større mening med det hele .. hahaha..

juni-favoritter-10Sensai Flawless satin Foundation

Foundation baseret på silkeholdige ingredienser, er næsten for godt til at være sandt. Ligesom min begejstring for mine daglige beauty produkter fra Sensai, har jeg nu fået fingrene i et Make up produkt der for alvor gør det, jeg længe har søgt i en foundation. Komplimenterne kan ikke længere tælles på 2 hænder. Min hud er flawless, og har et silkeagtig finish. Foundation er et vigtigt element i min hverdag, så derfor har jeg brug for en foundation der ikke gør mit udtryk ensartet og uinteressant, og får mig til at fremstå som et ligklæde. Det er så vildt – jeg er op til flere gange blevet stoppet på gaden, og spurgt hvilke produkter jeg bruger, fordi min hud stråler så meget. Konklusionen må være, at denne foundation er en keeper!

Betula menstruations kop

Jeg har aldrig før talt om menstruation her på bloggen. Men for pokker hvor er det egentlig et vigtig emne når det kommer til hygiejne. Jeg har altid benyttet mig af den klassiske tampon. Jeg har ikke kendt til andet – Men hold op det er dyrt i længden! og så er de både skadelige for os og miljøet.

Inden jeg kommer til sagen vil jeg lige dele nogle fakta, jeg mener er ret vigtige for os piger at vide. Jeg er ærlig talt i chok!

“Bind og tamponer bliver typisk fremstillet af kunstige materialer som bleges med klor. En af restprodukterne ved blegningen, er dioxin; som er en cellegift der blandt andet er sat i forbindelse med nogle former for kræft. Som med andre kemikalier der kommer ind i vores organisme, lagres det i fedt som deller og appelsinhud, som derefter bliver umuligt at komme af med uden hjælp. Tamponer nøjes ikke kun med at absorbere menstruationsblod, men også den naturlige fugtighed i skeden, der er med til at sikre en sund bakterieflora og pH-værdi. Derfor opstår der øget risiko for svampeinfektioner eller TSS (Toxic Shock Syndrom) ved brug af tamponer.”

Når dette er sagt – er det først efter min nye (overraskende) viden, jeg har fundet et alternativ Ja! Løsningen der både skåner miljøet, min sundhed, og ikke mindst min pengepung. menstruationskoppen! En menstruationskop er fremstillet af 100% ren medicinsk silikone, den er fri for kunstige stoffer og kan genbruges igen og igen. selvfølgelig skal man som alt andet lige vænne sig til at bruge koppen, men lad mig sige det som det er. det er for mig, blevet meget mindre kompliceret at have menstruation.

juni-favoritter-2Zara frynse Slippers

Jeg kan simpelthen ikke finde disse på webshoppen, men har også købt dem fysik i butukken på strøget i Kbh. Købte dem specifikt til pariser turen. men synes de er så pæne at de fortjæner at komme blandt mine 7 favoritter denne måned.


1 kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chic shopping for Paris