Gaveæsker der med garanti skaber glæde hos modtageren

Et vaske ægte håndskrevet julekort går aldrig af mode

Uanset om vores kommunikation har rykket sig til at være via medier som mail, snapchat, Instagram og facebook, går det aldrig af mode at sende et vaske ægte, håndskrevet julekort. Jeg kan vitterlig ikke huske hvornår jeg sidst har modtaget et julekort (sådan rent fysisk) – Men det er nok også i takt med at jeg har mistet alle de mennesker omkring mig, som er fra den generation, hvor man ønskede god jul og et lykkebringende nytår med håndskrift og et frimærke på kuverten.

diy-christmas-card9Til gengæld modtager jeg en overflod af smsér, GIF´s og elektroniske julekort hvert år – dog Sys jeg det er ret billigt sluppet og så kan det virke vildt upersonligt. Jeg ved at vi lever i et samfund, hvor tid er en mangelvare. Vi har jo så travlt! – Men i min optik har man aldrig for travlt, til at skrive et par ord i hånden, og sende afsted ved juletid.

christmas-cardsLige på det punkt er jeg “Pretty old school” – Hvor glad bliver man lige, når man åbner et julekort? Især den der følelse af, at der er én, der har brugt tid på at ønske glædelig jul, på god gammeldags manner?? Følelsen af at man er noget helt særligt for afsenderen? Jeg kender ikke mange der laver sine egne julekort – det behøver man heller ikke. Et købt kort med en lille hilsen, er ligeså godt ( det er jo ikke alle der er ligeså kreative som mig. Hehe..)

diy-christmas-cards-2De forgående år har jeg inviteret mine veninder til klippe klistre dag med æbleskiver og glögg – I år tog jeg et par aften timer ud af min ellers ret så travle kalender og kreerede et par personlige julekort, jeg nettop har skrevet færdig og sendt afsted til mine special ones. Som i kan se,  er jeg ret vild med rensdyr – hvilket blev mit tema i år.

Det behøver ikke være særlig krævende, og for mig er det virkelig også bare en måde at koble af på –  Så er det selvfølgelig også meget billigere at lave sine egne julekort. Jeg bruger hvad jeg har ved hånden. Det kan være perler fra en gammel halskæde, pap rester, avisudklip el. julepapir fra sidste år. You know what i mean?? Kun fantasien sætter grænser og julen handler om at sprede glæde right??

Hvor mange julekort har du sendt/modtaget i år?


 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaveæsker der med garanti skaber glæde hos modtageren