Balayage er den hotteste hår trend og jeg elsker den!

8 Stilede fund til din efterårsgarderobe, som kan mikses på kryds og tværs

aw17-collage-withoutClick to shop | 1. Skjorte  | 2. Mini box bag* | 3. Skinny fit jeans| 4. Sweatshirt* | 5. Fishnet strømper | 6. Læder nederdel | 7. Western belt| 8. Støvletter* |


 Jeg vågner super tidligt disse dage. Døjer stadig med ryggen, og har samtidig været så heldig, også at få blærebetændelse – Just my luck! Ikke desto mindre holder jeg modet oppe, og bruger mine morgener produktivt. Den lokale Baresso er blevet mit nye office – her sætter jeg mig hver morgen, nyder min morgen kaffe, får udarbejdet indlæg, svaret mails og skrevet ting ned på min to-do liste. Idag har jeg ligeledes været på udkig efter nogle lækre items til efterårs gaderoben, og tænkte, at jeg ville dele nogle af de fine fund med jer. Jeg prøver ellers, ikke at klikke for meget hjem for tiden. Min garderobe bugner med tøj, som bare skal sælges, så der er faktisk ikke plads til nyt. Ikke desto mindre, er jeg fuldstændig forelsket i tanken om at mikse lædernederdelen, med den lækre Roque sweatshirt*, fishnet strømper og disse River Island heels*. Kan i se det for jer?? Skulle i være interesseret i at købe items fra min garderobe, kan i finde mig på tradono appen (Nadialine Von Bach)  – Her sælger jeg ud og ligger løbende items op. Har faktisk også overvejet at åbne mit hjem en søndag (Måske næste uge den 22 oktober), hvor i er mere end velkommen til at komme forbi og gøre et godt kup. Lad mig vide om det kunne ha interesse?? Ønsker jer en rigtig dejlig dag!


 

2 kommentarer

 • Lea iversen

  Jeg er helt vild med den bordeaux læder nederdel. elsker dine collager. flere af dem tak. Elsker alt hvad du laver. eep uo the good work

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Tusnd tak lea. Jeg skal gøre hvad jeg kan <3 ja den er så fin. er også selv helt vild med den.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balayage er den hotteste hår trend og jeg elsker den!