Forpremiere - Perfekte steder

Balayage er den hotteste hår trend og jeg elsker den!

Sidste uge fik jeg langt om længe tid til at blive klippet og farvet. Da det er efterår valgte jeg at satse på det mørke hår, da det står bedst til årstiden, min hudfarve og de mørke bryn. Jeg var ikke ude i en kæmpe forvandling, Bare en opfriskning og lidt wow effekt.

saco-hair-nadialineDa jeg er ret vild med det naturlige look, valgte vi at farve mit hår med den populære teknik balayage effekt. Balayage har det seneste år været det helt store buzzword, når det kommer til farveteknik. Balayage er et fransk ord, der betyder “at feje” eller “at male”. Det giver mulighed for et “sun kissed” naturligt udseende, svarende til hvad naturen giver os. Man kan faktisk sige at det er en moderniseret form for striber, lavet med frihånd i store sektioner i håret. Teknikken giver et eksklusiv farvespil uden lige – og så er det meget nemmere at holde i længden.

nadialine-saco-hairSidst jeg besøgte Saco hair, fik jeg en Wella glossing i mine lyse lokker. Denne gang var selvfølgelig ikke en undtagelse, da en glossing går ind og forskønner håret, og nærmest virker som et slags filter på håret. Lidt ligesom vi kender det fra Instagram billeder. Glossing giver et Superskinnende hår der glinser af sundhed og komplimenterer den farve du har, og giver det en dybde og reflekterende glans, der er mere end misundelsesværdig. På Saco hairs hjemmeside kan du finde alle behandlinger & priser

Læs også : What did you do to your hair 

saco-hair-nadialine


Er det bare mig, eller er det bedste ved frisøren, en god kur og lidt hovedbunds massage.


saco-hair-9Saco hair er helt klart min fortrukne salon, når det kommer til farve og klip. De er super dygtige! – Aldrig har jeg været mere tilfreds, end når jeg forlader fiolstræde 34 B. Denne gang fik jeg æren af Tanja, som faktisk også uddanner andre frisører og ligeledes har arbejdet med Nioxin – De produkter jeg udelukkende bruger i mit forsøg, på at gro mit hår længere, sundere og tykkere.

Tanja lavede min farve som en balayage effekt ( som beskrevet tidligere) – folie pakkerne blev lagt fra bund til spids med Illumina 5/81  + 5/7 (lige dele af hver) ind i mellem lagde hun freelight ( De solkysset effekter) og afsluttede med en illumina glossing 7/81.

Læs også: Som en ansigtsbehandling til hovedbunden

nadialine-saco-hair-7Hvad synes du forresten om, at jeg er gået tilbage, til at være brunette – og hvad tænker du om mit nye sol kysset, karamel hår? Jeg er ikke i tvivl om, at et lækkert, sundt og velplejet hår, er på alles ønskeliste. Til det har jeg 3 rigtig gode råd, at skrive sig, bag øret.

Sundt og velplejet hår – Trin for trin:

 1. Det er altså en rigtig god ide at investere i nogle gode hår produkter. Både shampoo, balsam og hår kur som plejer i dybden (En lille side note: Billig shampoo og balsam lægger sig som regel uden på dit hår i stedet for at tilføre det næring.) Spørg evt din frisør, hvilket produkter der passer bedst til dine behov. Jeg bruger både shampoo, balsam og kur fra Nioxin.
 2. Vedligeholdelse er the key for et sundt og velplejet hår. Bliv klippet jævnligt ( især hvis du gerne vil gro dit hår langt) undgå at vaske dit hår hver dag, invester i en glossing i ny og næ Og husk at bruge glatte- og krøllejern med keramiske plader, så dit hår ikke bliver slidt. ( Jeg prøver så vidt muligt at undgå føntørring og fladjern i hverdagen.
 3. Jeg har ladet mig fortælle, at en sund og varieret kost, giver et sundt og velplejet hår. B-vitamin er særlig vigtigt.

Læs også: Sådan undgår du hårtab og irriterende tyndt hår


Dette indlæg er sponsoreret af Wella

1 kommentar

 • Martin

  Hej Nadia.
  Det var et godt valg, af hårfarven, selvom du er smuk, uanset farve. Det er også godt at høre,at du stadigvæk brænder for musikken, du har en fantastisk stemme.
  Ang DIN kaffebar, vil jeg da se om du er der, næste gang jeg har fri om formiddagen osv de er så søde der og pænt og rent og selvfølgelig god kaffe osv
  Hygge og knus herfra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forpremiere - Perfekte steder