Every year has a story

12 af mine bedste looks fra 2016

12 af mine bedste looks fra 2016 – har du en favorit??

resent-looksHei lovebugs og velkommen på den anden side.  For mit vedkommende var Nytårs aften helt nede på jorden. For første gang nogenside havde jeg absolut ingen planer, andet end at hygge med min kæreste. Det er sjældent vi er rigtig sammen, da vi begge har rigtig mange bolde i luften.  Igår var helt low key, med middag og hygge hos M´s bror. M tager på Usa Tour om 14 dage med hans band, så det var samtidig også rigtig dejligt at bruge lidt kvalitets tid sammen. Idag er jeg stået mega tidligt op, for at få noget ud af dagen. Jeg har blandt andet skrevet mine mål ned for 2017, hvilket fylder 2 X A4 sider. Hold da op jeg skal arbejde hårdt for at nå alt det. (Haha) Første punkt på listen er den klassiske. Kan i gætte hvad det er? – Har i skrevet jeres mål ned for det nye år??

 

3 kommentarer

 • Martin

  Gør da ikke noget, at man har lidt på sidebenene 😉
  Er at bruge meget Mer tid på min Famse på 84 år, nyde hendes selskab, mens jeg har hende, prøve ikke at være så perfektionist, at ALT skal skinne i mit hjem og lære at slappe af, engang imellem 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hej igen Nadia.
  ALLE dine looks er fantastiske 😉
  Må indrømme at jeg ikke læser, når du skriver om negle, hår, makeup, er nok fordi jeg er en fyr 😉, men er sjovt at følge dig. Jeg gætter på, mer træning, rejser eller mer fantastisk sang i 2017 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Haha. men det er da vildt hyggeligt du kigger med. Smiler.

   Ja første punkt på listen er vægttab og træning. Jeg har været lidt for glad for mad de sidste par måneder, og det begynder at vise sine tegn.. hahah men sang og rejser er også på. <3 Hvad er dine mål for det nye år.?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Every year has a story