Easy Hairstyles for New Years Eve + GIVEAWAY

Every year has a story

Det har på mange måder, været det værste år jeg noglesinde har haft – men samtidig også det mest lærerige og oplevelsesrige,  jeg i mit voksenliv har oplevet. Jeg mistede i marts min elskede mormor, som var mit et og alt. Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at det har været nemt at leve videre efter sådan et STORT TAB.

Som jeg så mange gange har beskrevet igennem året, var min mormor min bedste ven. Vi snakkede altid i telefon, hvor vi talte om alt og intet i flere timer ad gangen, vi sås jævnligt, og det var også hende jeg lærte rigtig mange personlige ting af. Momse var en kvinde med meget livsglæde, gå på mod og ikke mindst selv ironi. Hun kunne grine af sig selv, finde positive vinkler på selv de dårligste situationer og var generelt et yderst inspirerende menneske. Hold op hvor jeg mangler hende i mit liv. Men som man siger, skal livet gå videre. Hvert år har en historie og her er mit 2016.recap-martsI april fejrede jeg min første fødselsdag uden momse som gæst, det var også her jeg investerede i et splinter nyt olympus pen F kamera, Som skulle vise sig at være den bedste investering nogensinde.

Læs Også: Min bedst investering

Maj måned gik det rigtig op for mig hvor svært livet kan være, når ens hjerte er revet i 1000 stykker. jeg kunne mildest talt ikke overskue hverdagen, så derfor tog min bedste veninde Steph og jeg på en spontan tur til tokyo og fillippinerne i 15 dage, for at få det hele lidt på afstand. Lad mig bare sige det som det er. Havde det ikke været for Steph, var vi aldrig kommet afsted.

Læs også: I dont know about you, but i feel like 22

recap-aprilrecap-majTuren til Tokyo og Filippinerne var på rigtig mange måder mit livs rejse. Mit hovede bugnede med ny inspiration. Kombinationen af storby og badeferie, var virkelig hvad mit sind havde brug for. Vi oplevede de mest fantastiske ting.

Læs også: 4 nights in Tokyo

Det smukkeste moment var i Tokyo sky tree, hvor  udsigten var ubeskrivelig smuk. Ligemeget hvilken vej vi kiggede var byen uendelig.. Dér stod jeg, et lille menneske i sådan en gigantisk by.  Jeg kan huske jeg havde et moment, hvor livet lige pludselig blev sat i perspektiv. Mine tanker fløj afsted. Jeg følte mig for første gang levende i lang tid. levende i en verden fyldt med muligheder, og havde pludselig lyst til at finde en vej, hvor jeg kunne leve, med al den smerte momses død havde forvoldt mig. Mine tåre trillede stille ned af kinderne mens jeg tænkte på, hvor vigtigt det er at huske at leve. At gøre de ting man drømmer om, ikke at være bange, og bare springe ud i livet med et smil på læben. Hvad er det værste der kan ske?? Giver det mening??

ueno-skytree

recap-junirecap-juliTilbage i danmark over sommeren. Her mødte til et smashbox event på The lab, Will Malherbe, som er Smashbox director of International artistry and education. Vi klikkede faktisk sindsygt godt, Og hvis jeg nogensinde ligger min vej forbi LA (måske i 2017) skal vi mødes og have kaffe. – og så har han lovet mig at vise mig rundt i Smashbox studierne.

Det var også i sommers, Nelly.com postede et billede af mig på deres News feed , som deres favorit ferie babe. Meget beæret. I kan se det HER 
recab-augI august blev jeg af Planetsurf camps inviteret en uge på surf bootcamp på Fuerteventura. Jeg har aldrig i mit liv surfet, men det var virkelig sjovt. – (Trods jeg mistede en tå negl i kampens hede og halvdruknede et par gange i de store bølger.)  Jeg kan huske jeg tudbrølede da jeg kom til skade – ikke fordi det gjorde ondt (selvom det virkelig gjorde ond at få revet en negl af) – men fordi jeg var så ked af,  ikke at kunne komme ud og surfe igen. Jeg skal helt sikkert afsted igen i det nye år.

Læs også: Surf Gypsy

Det var også i sommeren jeg valgte at gå tilbage til min ikoniske lyse ombre. YAY or NAY???
recab-okt2016 har været et rigtig godt blog år. Jeg har deltaget i uendeligt mange fantastiske blog events, haft de bedste samarbejder,  de bedste læsere – Nemlig jer. Og så har jeg fået samlet mig et rigtig godt team af dygtige og passioneret fotografer, jeg arbejder tæt sammen med, når det kommer til style billeder her på bloggen. HER kan i gense alle mine styles fra 2016.  Det var også året hvor jeg fik en hjerneblødning og opsagde min kontrakt med Bloggers delight, hvilket betyder at jeg forlader BD i det nye år.

Læs også : Camels

De sidst 2 måneder har været mega hektiske med hele 3 rejser. Først en tur til Agadir i Nord afrika, så en tur til London med min mor, hvor vi ikke nået vores fly hjem til københavn (KAOS)  og dernæst en uforglemmelig  tur til Madeira med 4 andre Nordiske bloggere (deriblandt min gode veninde Julie von lyck)

Læs også : Christmas in Funchal

recap-dec2016 spiller på sidste vers, og når jeg tænker over det har det været et ganske fint år. Når ens hjerte knuses, heler det 1000 gange stærkere – Når man falder, rejser man sig op igen – og selv på de mest grå dage, kan en regnbue titte frem. Det her år har lært mig uendeligt meget. Ikke mindst at sætte pris på livet, mine kære og det jeg har.

Momse er her ikke længere fysisk, men hun er i mit hjerte. Det er dét der gør, at jeg kan stå idag på årets sidste aften, med oprejst pande og byde det nye år velkommen. Jeg glæder mig helt vildt. for jeg ved det bliver et Awesome år. Jeg vil takke jer allesammen fordi i har støttet mig i både gode og dårlige tider. tak fordi i læser med, og af hjertet tak fordi i gør det muligt for mig at drive denne blog. Uden jer ville det på mange måder være meningsløst. Jeg ønsker jer et bragende godt nytår, og alt lykke til i det nye år.


Husk i kan vinde et mega lækkert styling kit fra Toni&guy HER. Hop ind og deltag.

 

2 kommentarer

 • Martin

  Jeg vil ønske dig et rigtig godt og lykkebringende 2017 nytår 🎇
  Jeg synes det var et rigtig godt indlæg, til året du har skrevet og selvfølgelig meget trist din Momse døde, men fantastisk ALT det du har oplevet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Tusind tak martin. Også et rigtig godt nytår til dig. <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Easy Hairstyles for New Years Eve + GIVEAWAY