Jeg har fået større læber

Wearing black & Good old Navy

navy-jacket-1navy-jacket-2navy-jacket-14navy-jackiet12navy-jacket9SHOP THE LOOK / Navy Sailor jacket / white shirt / Navy Knit / Skinny black jeans / Knee high boots / Crossbody round bag /


Hei sweeties. Jeg har været mega tidligt oppe idag. Jeg rejser til Marokko i morgen, og listen er lang over de ting jeg skal nå at gøre klar, til inden jeg rejser. Kufferten skal pakkes med sommertøj, der skal forberedes styles til turen, planlægges indlæg, besvare mails, spray tannes osv osv. Det er helt mærkeligt jeg skal ned til varmen, og danse rundt i bare ben, når man nu lige har pakket alt sommertøjet væk og “vænnet sig til” vinter kulden. Jeg er begyndt at arbejde med endnu en dygtig fotograf Anders elmshøj,  som jeg hiver med til Marokko. så mon ikke vi kommer hjem med nogle lækre billeder, som disse jeg skød med Michael Sell forleden dag. Dette outfit er det mest sofistikeret vinter outfit jeg længe har haft på.. Jeg elsker simpelthen den Navy blå sailor jakke. Er den ikke lækker? Hvad har i ellers af planer for fredagen,  – og weekenden?

Læs også: Dress Warm

Læs også: A smooth sea, never made a skillful sailor


Photo. Michael Sell

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fået større læber