First hotel Kong Frederik

The body shop event – Forever against animal testing

The body shop - nadialine von bachNadialine von bach - Yhe bodyshopThe body shop foundationThe body shop - Nadialine von bachThe body shop best sellerClick to shop / Ginger shampoo (best seller) / Fuji green tea Shampoo / Banana conditioner


I anledningen af The body shops Forever Against Animal Testing kampagne, Var jeg i sidste uge med en håndfuld blogger Ladies og min fotograf Mathilde inviteret til et event i Bernstorffs slotshave, for at høre om kampagnen og se et preview på alle af deres nyheder (som Btw ikke er testet på dyr). Emnet er super relevant at berøre, og selvfølgelig vil jeg støtte 100% op om denne kampagne! Lige nu kører TBS en underskrift indsamling på verdensplan, for at samle så mange underskrifter ind som muligt i håbet om, at alle verdens lande kan tvinges til at forbyde dyretestning i skønhedsindustrien. Jeg har selvfølgelig sat min underskrift, for det skal stoppes nu. Det samme kan du gøre HER 

Jeg kom ret sent i seng i går, hvilket har betydet at jeg først stod op kl 12 idag (kune seriøst ikke få min krop ud af sengen før) kender du følelsen??. Der er en masse ting jeg gerne vil nå inden dagen er omme, så må hellere hoppe i bad og få noget ud af dagen. Ciao tutti.


Photo Mathilde Boe

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First hotel Kong Frederik