Custom Made denim jacket

Sms fra min rockstjerne.

Up for lidt random lørdags chill her på bloggis? Jeg er endnu ikke stået op, selvom jeg, faktisk har en kilometer lang to do liste. I stedet vil jeg inden jeg begynder dagen, sætte mig til rette med en kop Skinny tea, og dele lidt ud fra ugen der er gået, og hvad der fylder  i mit indre.

M sendte mig igår en sms fra LA, hvor han fortalte at Det går rigtig godt for bandet. Folk er helt vilde, og de spår denne USA tour til at blive hans gennembrud. Jeg er så inderligt stolt, men også lidt bange. For hvad nu hvis han glemmer mig i alt det her Hollywood glam? Vi har levet sammen i snart 7 år. Vi har fulgt hinanden i tykt og i tyndt, og har altid givet plads til at stræbe efter hver vores mål. M er i USA i  halvanden måned, og selvfølgelig er det med blandede følelser og anderledes, at vi ligepludselig skal være væk fra hinanden så længe af gangen, men faktisk tænker jeg også at det kan være en af de grunde, til at vi har holdt sammen i så mange år. Vi giver hinanden plads til at gro.plisse-blouse-2

Jeg bagte sunde protein boller i tirsdags, som skulle bruges til et setting jeg skal lave i forbindelse med en kampagne, men fordi de var så gode, kom til at spise alle bollerne i et “all by my self moment” – ja man kan faktisk godt kalde det trøste spisning..

proteinboller

Jeg går og planlægger endnu en tur til Nord Afrika. Men denne gang skal det være tæt på vandet, da jeg gerne vil surfe. Regner med at tage afsted i slut marts. og så må vi håbe at jeg ikke kommer til skade som sidst.. Siden Fuerteventura har jeg ikke haft nogen negl på venstre store tå – dog er den så småt begyndt at vokse ud. Men hold K*** hvor tager det lang tid.

surf8

Ja Blogland er et stort sladder cirkus, og jeg gider ærlig talt ikke være en del af det. Jeg ved at der bla. er en bestemt person der har et horn i siden på mig. Hvorfor ved jeg egentlig ikke. Hun er så sød når jeg møde hende, så det kommer virkelig bag på mig, at hun taler ualmindeligt nedladende og grimt om mig bag min ryg. Kan det være jalousi??

Real life human beings der inspirere mig lige for tiden ( and in general) er mange. Jeg falder pladask over folk der tør være dem selv, står ud af mængden, kreativitet, iværksættere, mennesker med talent, sin egen personlighed og selvfølgelig god stil. –morocco-nadialine6

Min telefon går ud ved 50% når det er koldt. Er det på tide at anskaffe sig en ny? Overvejer Iphone 7 ( er det et hit?).  Jeg gemmer pænt min 4s væk når jeg er ude. haha

Film der handler om kærlighed, har et budskab, eller film der er baseret på en sand histore er lige mig. Jeg har en meget stor indlevelsesevne, som gør at jeg ikke kommer uden om disse film, uden at græde som en baby. Jeg er sååååå følsom! Seneste film jeg græd til var forleden, hvor jeg så The impossible, som er en film baseret på en sand historie der udspiller sig i 2004 under Tsunamien ved Kao lak i thailand.  Det værste er, at min familie og jeg faktisk skulle ha været afsted lige præcis der. men af en eller anden årsag annullerede  vi billetterne.

morocco-pattern-door

På falderebet.. Instagram er gud, Her finder jeg rigtig meget viden og inspiration i min hverdag. (Derudover nyder jeg at “Stalke” mine venner og jer som  følger mig) Muhahahahah. dog er jeg skide træt af, at jeg ikke på min 4s, kan lave instagram stories!! . – Im on snap chat instead. Add NLVBME.

 

1 kommentar

  • Martin

    Hej Nadia.

    Fedt det går godt for M, er jeg glad for at høre, er også hel fantastisk musik de laver, hende du taler om, der taler grimt osv, har et problem og lavt selvværd, sådan noget skal du ikke bruge tid på.
    Hvordan går det med træning og i det hele taget med dig ??

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Custom Made denim jacket