Som en ansigts behandling til hovedbunden

Revet ud af taxa i arme og ben

luxuri-fur-2Det var noget af en voldsom oplevelse min ven Mike og jeg  var ude for forleden dag. Vi blev bogstavelig talt blev smidt ud af en taxa – faktisk revet ud i arme og ben af en meget arrig chauffør. Aldrig har jeg oplevet et menneske råbe mig så hidsigt og højt lige ind i hovedet, at jeg skulle forlade hans taxa. Hele historien kan du læse på —-> Mikes Blog 

1 kommentar

 • Martin

  Hej sødeste Nadia.
  Jeg er hel chokeret over, at læse den dårlige oplevelser du/I har været ude for.
  Hvad bilder han sig ind, det er da dig/Jer, ja os alle der tager taxa, som betaler hans løn.
  Er ked af at høre, du har været ude for det 😞, det har du slet ikke fortjent, dit sødeste menneske, eller INGEN har fortjent , sådan en opførelse, håber ellers du har det godt 😉. knus herfra .

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Som en ansigts behandling til hovedbunden