Det finder du i min taske lige nu

Pretty Fluffy

luxuri-dk-nadialine-2zadig-et-voltaire-nadialine-von-bach-6nadialine-luxuri-dkluxuri-dk-nadialine-von-bachluxuri-dk-nadialine-von-bachzadig-et-voltaire-nadialine-von-bach-3_10a9169Click to shop / LuxuriDk Fluffy fur / Christy camisole Lace top / High waist jeans  / Cara suede booties  / boxy xl python bag /


Langt om længe er benene slået op på sofaen. Det har været en weekend fyldt med arbejde, men selvfølgelig også tid til at være social og hygge i det gode vejr. I formiddags kørte min fotograf og jeg til Køge for at skyde kommende style billeder i den gamle by – Hér ligger de smukkeste pastel farvede huse. Mine forældre bor i Køge, så et kort visit til en kop kaffe og lidt sol i haven blev det også til, før jeg måtte tilbage til Ballerup for at mødes med min veninde Malou. Vi har live streamet her til aften på instagram, hvilket var super sjovt. Jeg ved mange af jer kiggede med, og derfor vil jeg bare sige tak for en hyggelig time  og tillykke til vinderne af alle 3 Give Aways (Det var så skægt). Til jer som ikke kiggede med, kan jeg fortælle at det ikke er sidste gang jeg laver give away live streams. (hold øje på min instagram profil, hvornår den næste live stream finder sted (@nadialinevonbach)

Inden jeg sætter en god serie på, og en ny uge begynder, vil jeg vise jer dette style, som Michael og jeg skød i sidste uge på et Slot. Ikke nok med at være total blown away af de flotte omgivelser, så synes jeg også den her pels  fra luxuris ss17 kollektion er mere end ordet smuk kan beskrive.


Photo Michael Sell

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det finder du i min taske lige nu